Teknologian hyödyntäminen elintarviketeollisuudessa
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan teknologian hyödyntämismahdollisuuksista elintarviketeollisuudessa. Tilaisuudessa asiantuntijamme kertovat muun muassa elintarviketurvallisuuden mittaamisesta sekä tekoälyn ja robotiikan hyödyntämisestä elintarviketeollisuudessa. Lisäksi päästään kuulemaan elintarvikealan yritysten puheenvuoroja käyttämistään teknologisista ratkaisuista. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki elintarvikealan yritykset, tutkijat sekä muut aiheesta kiinnostuneet!
Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvit sekä lounaan. Paikkoja on rajattu määrä, ILMOITTAUDU tästä 29.4. mennessä.
OHJELMA
klo 9:00
Kahvit ja tervetulosanat
Labrobot -hankkeen esittely
Juha Röning, Oulun yliopisto
klo 9:15
RUOKARIIHI -hankkeen esittely
Päivi Vitikka, Oulun ammattikorkeakoulu
klo 9:30
Elintarviketurvallisuus ja sen mittaaminen
Anna-Liisa Välimaa, Luonnonvarakeskus (Luke)
klo 10:00
Johdatus data-analytiikan, koneoppimisen ja tekoälyn
hyödyntämiseen
Satu Tamminen, Oulun yliopisto
klo 10:45
Konenäön hyödyntäminen elintarviketeollisuudessa
Pekka Sangi, Oulun yliopisto
klo 11:15
Robotiikan hyödyntäminen elintarviketeollisuudessa ja
demonstraatiot
Antti Tikanmäki, Oulun yliopisto
klo 11:30 - 13:00
Tarjottu yhteinen lounas Lapland Hotels
klo 13:00
Teknologian hyödyntäminen elintarviketeollisuudessa
yritysesittelyt
klo 14:00
Paneelikeskustelu
klo 15:00
Tilaisuus päättyy
Järjestäjinä EAKR-hankkeet:
- Labrobot (Oulun yliopisto, Luke) ja
- RUOKARIIHI – Osaava elintarviketalous
Pohjois-Pohjanmaalle (OAMK, Luke)
Labrobot-hanke: https://www.oulu.fi/bisg/node/44341
RUOKARIIHI-hanke: https://www.oamk.fi/fi/tutkimus-ja-kehitys/hankkeet/ruokariihi/
Pysäköinti on maksutonta tilaisuuden ajan Autoheikki-parkkitalossa.
Tapahtuman sijainti
Tapahtuman osoite
Viimeksi päivitetty: 25.4.2019