Toimitusjohtajat tentissä

Tiistai, maaliskuu 17, 2015

Toimitusjohtajat tentissä on Teknologiateollisuus ry:n järjestämä tilaisuus, jossa opiskelijoilla on tilaisuus hankkia ajankohtaista tietoa teknologiateollisuutta edustavien yritysten toiminnasta sekä osaamis- ja rekrytointitarpeista.

Millaisena toimitusjohtajat näkevät teknologia-alan tulevaisuuden: millaista osaamista alalla tarvitaan, mitä töitä on tarjolla ja miten työelämän tarpeisiin voi varautua jo opiskelijana?

Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Oulussa yhteistyössä Oulun yliopiston tietotekniikan, sähkötekniikan ja tietojenkäsittelyn opiskelijakiltojen kanssa.

Oulun yliopiston Saalastinsalissa tiistaina 17.3.2015 klo 15.00–19.00 pidetäävän TJ-tentin eritysteemana on digitalisaatio.

Viiden toimitusjohtajan paneelin muodostavat:

  • Eeva Kangas, toimitusjohtaja, FixUi
  • Teemu Närhi, toimitusjohtaja, Fingersoft
  • Jari Niska, toimitusjohtaja, Solita
  • Toivo Vilmi, toimitusjohtaja, Valopaa
  • Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja, ZEF

Paneelikeskustelun jälkeen on buffet-tarjoilu, jonka yhteydessä on mahdollisuus vapaamuotoisempaan keskusteluun opiskelijoiden, johtajien ja muiden yritysedustajien kesken.

TJ-tentti on suunnattu opiskelijoille, mutta myös Oulun yliopiston henkilökunnan on mahdollisuus ilmoittautua mukaan seuraamaan tilaisuutta. Ilmoittautuminen on auki tiistaihin 10.3. klo 16 saakka osoitteessa: http://www.sik.fi/tjttentissa.

Tapahtuma on osa Euroopan komission Watify-hanketta, jonka tavoitteena on edistää yritysten digitalisoitumista ja digiyrittäjyyttä.

 

 

   

Tapahtuma liittyy sähkötekniikan 50-juhlavuoteen.Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin

Viimeksi päivitetty: 18.3.2015