Kotimaan harjoittelu

Työnantajien ilmoittamat paikat löytyvät Arresaari.netistä Oulun yliopiston ilmoitusnäkymän kautta.

Harjoittelutuki

Oulun yliopisto tukee opiskelijoidensa opintosuunnitelmaan kuuluvaa harjoittelua. Tavoitteena on, että opiskelija saa kokemusta sellaisista työtehtävistä, joihin hän voi sijoittua valmistumisensa jälkeen. Opiskelija hankkii itse harjoittelupaikan. Harjoittelutuki on vuonna 2016 yliopiston ulkopuoliselle työnantajalle 1600 euroa/opiskelija ja yliopiston sisäisissä harjoitteluissa 1000 euroa/opiskelija. Harjoittelutuki maksetaan työnantajalle. Täydentävien opintojen keskus (TOPIK) koordinoi harjoittelutuen jakoa ja seurantaa. Harjoittelun tukirahaa haetaan vuodenvaihteessa (joulu/tammikuu). Lisätietoa harjoittelutuen hausta.

Tukea haetaan SoleMOVE:ssa. Tutkinto-ohjelmien harjoitteluyhteyshenkilöt neuvovat harjoittelua koskevissa asioissa. Tuetusta kotimaan harjoittelusta sovitaan ensin tutkinto-ohjelman harjoitteluyhdyshenkilön ja työnantajan kanssa ja harjoittelusta tehdään vahvistuslomake. Ennen harjoittelun alkua tehdään vielä sijoitussopimus yliopiston ja työnantajan välillä.

Tekniikan Akateemiset TEK antaa vuosittain suosituspalkan sekä teekkareiden että valmistuneiden diplomi-insinöörien palkkaamiseen.
 

Linkkejä avoimiin työpaikkoihin:

      Yritysluettelot

      Osaajaprofiili

  • Voit rekisteröityä Oulun Yritystakomon maksuttomaan Duunaamo-palveluun ja luoda itsellesi Osaaja-profiilin. Työnantajat etsivät Duunaamon kautta uusia osaajia.

Viimeksi päivitetty: 17.10.2018