Tekniikan torstai: Ympäristö & Cleantech

Torstai, joulukuu 12, 2019

Tervetuloa paneelitulokulmalla pidettävään Tekniikan torstai-seminaariin 12.12.2019 klo 8.30-10!

Tilaisuudessa yritysten, tutkimusinsituuttien ja yliopiston asiantuntijat esitelmöivät ja keskustelevat ajankohtaisista Ympäristö & Cleantechiin liittyvistä aiheista.

Tule kuuntelemaan minkälaisia haasteita voidaan ratkaista alan tutkimuksella ja liiketoiminnalla, sekä luomaan katsaus tuleviin suuntauksiin.

Seminaarin kielenä on suomi. Tilaisuuteen on järjestetty aamupalatarjoilu sekä etäyhteydet.

Puheenjohtajana ja moderaattorina toimii Tutkimusprofessori Pekka Tervonen.

Esitysten videot julkaistaan tapahtuman sivulla sekä Tekniikan torstain YouTube-kanavalla n. viikko seminaarin jälkeen.

Katso  Ympäristö & Cleantech-seminaarin 12.12.2019 ohjelma täällä

Katso koko seminaarisarjan vuoden 2019 ohjelma ja videotallenteet Tekniikan torstai-sivustolta.

Lämpimästi tervetuloa!

Tutkimuskoordinaattori