Pesti Career Day

Torstai, tammikuu 30, 2020

Tervetuloa Linnanmaalle tutustumaan uramahdollisuuksiin!

Pesti Career Day tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden työnantajien kanssa verkostoitumiseen yliopiston käytäville levittäytyvillä kymmenillä messuosastoilla. Tartu siis tilaisuuteen ja ota tapahtumasta kaikki mahdollinen irti! Tapahtuma on suunnattu niin Oulun yliopiston kuin Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille, sekä muille omia uravaihtoehtojaan kartoittaville. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Valmentaudu työnhakuun jo etukäteen ja tutustu osallistuvien työnantajien toimintaan. Pestin yritystietokannasta löytyvät Pesti 2020 tapahtumaan ilmoittautuneiden yritysten tiedot ja tietokanta on auki koko kevään työnhaun tueksi. Rekrytointi-ilmoitusten perusteella voit hakea kesätyöpaikkaa, DI-työtä tai osa-aikaista/vakituista työtä. Tietokannan löydät niin nettisivuilta kuin Pesti-mobiilisovelluksesta. Mobiilisovelluksessa myös helposti paikannat yritysten sijainnit messualueen kartalla, jotta tapahtumapäivänä löydät helposti kiinnostavimpien yritysten luokse! Tänä vuonna yrityksiä löytyy Väylän lisäksi myös arkkitehtuurin osaston aulasta ja Agorasta sekä entistä laajemmin Telluksesta ja Tellus Stagelta.

Työnantajat ilmoittavat profiilissaan, kuinka haluavat opiskelijoiden hakevan tarjolla olevia tehtäviä. Mikäli työnantaja ei ole määritellyt työnhakuaikaa, kannattaa lähettää hakemus työnantajan toivomalla tavalla hyvissä ajoin ennen Pesti-päivää. Hakemuksia ja ansioluetteloja voi jättää myös ständeille. Osa yrityksistä haastattelee ehdokkaita jo tapahtumapäivän aikana pop-up haastattelutiloissa.

Osoita kiinnostuksesi ja näytä vuorovaikutustaitosi yritysten osastoilla. Jos mitään sinulle sopivaa ei juuri nyt ole tarjolla, satsaa urasuunnitteluun ja kerää tulevaisuuden varalle hyödyllistä tietoa yritysten rekrytointiperiaatteista sekä tutustu avainhenkilöihin. Tapahtuman anti on kiinni omasta aktiivisuudestasi!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta ja vinkkejä työnhakuun saat seuraamalla Pestiä Instagramissa, Snapchatissä, Facebookissa ja LinkedInissä ja lataamalla Pesti-sovelluksen omasta sovelluskaupastasi!

Pesti Career Dayn järjestävät vuosittain Teekkarilupi Oy sekä tekniikan alojen opiskelijat. Tapahtuma on järjestetty jo 30 vuoden ajan! Messualue Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella on avoinna klo 9-15. Tapahtuma on kaikille kävijöille avoin ja ilmainen.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti