Tutkimusyhteisöt Pohjoinen teollisuus-messuilla

Tapahtuma: Pohjoinen teollisuus-suurmessut, Ouluhalli
Osastopaikka 805 (H1-kortteli)

Puheenvuorot: 2.6 Kestävä kehitys- ja 3.6  Kaivosteollisuus-teemoissa

Teknillisen tiedekunnan tutkimusyhteisöt osallistuvat laajalla rintamalla vuoden 2021 kesäkuulle siirretyille Pohjoinen teollisuus-messuille.

Tervetuloa keskustelemaan esittelypisteellemme (805, H1-kortteli) tutkijoiden, koulutussuunnittelijoiden ja hankerahoitusasiantuntijoiden kanssa.

Paikalla ovat myös Smarter and Greener-ekosysteemin asiantuntijat.

Kerromme uusimmista tutkimussaavutuksistamme ”Voimaa pohjoisesta lavalla”, keskiviikko- ja torstaiaamuina Kestävä kehitys- (Pekka Rossi ja tiimi)  ja Kaivosteollisuus-teemoissa (Ilkka Hynynen ja tiimi).

Suomen pohjoisimpana tekniikan alan yliopistona esitämme mielellään näkemyksemme myös paneelikeskustelussa aiheesta; Miten turvaamme osaajien saatavuuden pohjoisessa?

Tutustu Pohjoinen teollisuus- uutiskirjeessä 3/2020 julkaistuun teknillisen tiedekunnan blogikirjoitukseen täällä.

Nähdään messuilla ensi vuoden kesäkuussa!