Kutsu MILL-hankkeen seminaariin ke 18.3. klo 12-16.30 Oulun yliopistolle

Keskiviikko, maaliskuu 18, 2020

Joudumme valitettavasti siirtämään tilaisuuden myöhemmäksi keväälle koronavirustilanteen takia. Ilmoitamme uuden ajankohdan myöhemmin.

Tervetuloa mukaan MILL-hankkeen päätösseminaariin!

Oulun yliopiston tuotantotalouden yksikön ja Oulun Kauppakamarin yhteisesti toteuttamassa EAKR-rahoitteisessa ”Monikansallisten investointiprojektien johtaminen” MILL -hankkeessa on vuodesta 2018 lähtien kehitetty uusia, yhteistoiminnallisia toimintamalleja isojen teollisten investointihankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Järjestämme hankkeen päätösseminaarin keskiviikkona 18.3. klo 12-16.30 Oulun yliopiston Saalastinsalissa (Pentti Kaiteran katu 1).

Ohjelmassa on sekä hankkeen tutkijoiden että osallistuneiden tahojen puheenvuoroja yhteistoiminnallisuuden kehittämisestä ja toteuttamisesta investointihankkeissa.

Puhujina ovat mm. yhteistoiminnallisuuden tutkimuksen kansainvälinen edistäjä, prof. emeritus Derek Walker Australiasta,  sekä MILL-hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja Jouni Honkala, Afry Oyj.

Ilmoittautuminen pe 13.3. mennessä tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan osallistujien kokemuksia ja asiantuntijoiden puheenvuoroja ajankohtaisesta aiheesta! Voit vapaasti jakaa kutsua myös eteenpäin.

Huomaathan, että Linnanmaan kampuksella on rajoitetusti pysäköintipaikkoja, joten seminaariin osallistujia kehotetaan käyttämään julkisia kulkuneuvoja saapuessaan kampukselle. Maksullinen pysäköinti on mahdollista yliopiston hallinnassa olevilla paikoilla eParking, EasyPark tai ParkMan-järjestelmien kautta.

Ohjelma

Muutokset mahdollisia.  Seminaari on kaksikielinen, alkuosa ohjelmasta on englanniksi.

12.00                Opening of the MILL final seminar: Professor Harri Haapasalo, University of Oulu &
                           Director Ahti Nurkkala, Oulu Chamber of Commerce
                           International Keynote:  Professor Emeritus Derek H.T. Walker, RMIT University, Australia
                           (online presentation)