Tekniikan torstai: Diplomityöprosessi yritysten ja yliopiston näkökulmasta

Torstai, maaliskuu 12, 2020

Tervetuloa paneelimuodossa pidettävään seminaariin! Tilaisuudessa käsitellään opiskelijoiden lopputyöprosessiin liittyviä vaiheita, vahvuuksia, mahdollisuuksia ja haasteita eri näkökulmista.

Useita lopputöitä ohjanneet yritykset (SSAB, LuxMet, Valmet) kertovat omista kokemuksistaan ja käytänteistään.

Tekniikan alan tutkinto-ohjelmavastaavat avaavat prosessia yliopiston perspektiivistä.

Tilaisuudesta  hyötyvät erityisesti opiskelijat, lopputöitä ohjaavat yritykset ja koulutuspuolen asiantuntijat.

Katso seminaarin ohjelma täältä.

Vuoden 2020 tulevat seminaarit sekä aiempien tilaisuuksien videot löytyvät Tekniikan torstai-sarjan kotisivulta.

Esitysten videot julkaistaan myös YouTubessa.

Tilaisuus on kaikille avoin, ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Tarjolla on maukasta aamupalaa!

Lämpimästi tervetuloa!

Lisää kalenteriin