Tervetuloa Online-muodossa pidettävään Tekniikan torstai-seminaariin aiheesta: Teollisen toimintamallin vaatimukset, feat. Suunnittelu ja tuotteistaminen & Automaatio!

Teollisen toimintatavan vaatimuksia käsitellään suunnittelun ja tuotannon näkökulmista sekä luodaan katsaus teollisen toiminnan uusiin mahdollisuuksiin.

Puhujina ovat teollisuuden, tutkimusinstituuttien ja Oulun yliopiston asiantuntijat.

Keskustelua jatketaan työpajaosiossa, joka järjestetään helppokäyttöisellä, visuaalisella ja interaktiivisella Mentimeter-sovelluksella.

Tilaisuus on kaikille avoin, ennakkoilmoittautumista ei vaadita.

Puheenjohtajana ja moderaattorina toimii Tutkimusprofessori Pekka Tervonen Oulun yliopistolta.

Esitysten videot julkaistaan YouTubessa sekä tällä sivulla n. viikon kuluessa seminaarista.

Tutustu Tekniikan torstai-seminaarisarjan vuoden 2020 ohjelmaan sekä aiempien vuosien videoituihin esityksiin
täällä.

Lisätietoa teknillisen tiedekunnan Tutkimusyhteisöistä, mukaan luettuna Suunnittelu ja tuotteistaminen sekä Automaatio, yhteisöjen nettisivuilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma, - Teollisen toimintamallin vaatimukset

8.30-8.35
Avaussanat