Tekniikan torstai: Kestävä kaivosteollisuus

Torstai, joulukuu 10, 2020

Lämpimästi tervetuloa Tekniikan torstai-seminaariin: Kestävä kaivosteollisuus 10.12.2020 klo 8.30-10.40!

Aihetta tarkastellaan mm. Geologisten systeemien ja Arktisten mineraalivarojen sekä Ympäristön ja Cleantechin näkökulmista.

Puheiden pitäjinä ovat yritysten, yliopistojen ja muiden organisaatioiden erikoisasiantuntijat.

Alustuksen teemaan antaa Kimmo Collander, Kestävän kaivostoiminnan verkoston pääsihteeri. Adjunct Professor Leena Suopajärvi Lapin yliopistosta kertoo kestävän kaivosteollisuuden sosiaalisesta lisenssistä. Projektipäällikkö Miia Narkaus esittelee työvoiman liikkuvuutta edistävää Arbeta tillsammans-projektia.

Yrityksen näkökulmaa teemaan avaa AA Sakatti Mining Oy:n toimitusjohtaja Pertti Lamberg. Lisäksi Oulun yliopiston tutkijat kertovat uusimmista tutkimustuloksistaan kestävän kaivosteollisuuden saralla.

Puheenjohtajana toimii Tutkimusprofessori Pekka Tervonen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Seminaari pidetään englanniksi.

Ohjelma, ilmoittautuminen (vapaaehtoinen), Zoom-linkki osoitteessa:

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti