Tekniikan torstai: Suunnittelu ja Tuotteistaminen-seminaari
Aika: 25.2.2021, klo 8.30-10.30
Paikka: Online, Oulun yliopiston Pop-Up

Katso seminaarin tallenne Oulun yliopiston YouTubessa

Lämpimästi tervetuloa Tekniikan torstai-seminaariin aiheesta Suunnittelu ja Tuotteistaminen!
Tilaisuus järjestetään Oulun yliopiston Pop-Up-tilassa keskustassa, josta striimataan suora lähetys yliopiston YouTube-kanavalle.

Aamupäivän aikana saamme kuulla asiantuntijoiden puheenvuoroja, joissa avataan mm. tuotantotalouden ja arkkitehtuurin roolia Oulun yliopiston tutkimusyhteisössä. Lisäksi paneudumme toimitusketjuresilienssin hallintaan sekä meneillään olevien hankkeiden toimintaan ja tuloksiin.

IPaWa-hankeessa selvitetään autopaikoituksen, joustavan kaavoituksen ja hulevesien hallinnan vuorovaikutusmekanismeja. Suo as a Service -projektin tavoitteena on tuottaa nopeasti käyttöönotettavia liiketoimintamalleja, sekä tarjota potentiaalisia tulevaisuuden skenaarioita turvetuotantoalueiden kannattavalle ja ympäristöystävälliselle liiketoiminnalle. MyTown -puheenvuorossa esitellään kaupunkiteemaan liittyviä näkökulmia.

Puheenjohtajana toimii Tutkimusjohtaja Pekka Tervonen, Oulun yliopistolta.

Seminaari on kaikille avoin ja ilmainen. Konseptimme mukaisesti esitykset nauhoitetaan ja puhujien videot julkaistaan tällä sivulla sekä Tekniikan torstai YouTube-kanavalla 1-2 viikkoa tapahtuman jälkeen. Tilaisuuden taltiointi löytyy myös Oulun yliopiston YouTube-kanavalta.

Lue lisää Tekniikan torstai-seminaarisarjasta kotisivuilla ja tutustu Tutkimusyhteisöjemme toimintaan!

Tekniikan torstai-seminaarisarjaa järjestävät Oulun yliopiston teknillisen tiedekunnan Tutkimusyhteisöt, BusinessOulu, Smarter & Greener Industry ja Oulun yliopiston Innovaatiokeskus.

Tuotantotalouden ja arkkitehtuurin rooli Oulun yliopiston tutkimusyhteisössä
Prof. Harri Haapasalo, Tuotantotalous ja Prof. Janne Pihlajaniemi, Arkkitehtuuri, Oulun yliopisto

Toimitusketjujen resilienssi ja kansallinen huoltovarmuus
Tohtorikoulutettava Pasi Rönkkö, Tuotantotalous, Oulun yliopisto