Tekniikan torstai: Tulevaisuuden biojalostamot

Ajankohta: 15.4.2021 klo 8.30-10.00
Paikka: online, suora lähetys Oulun yliopiston pop-up-tilasta YouTube-kanavalle
Katso seminaarin tallenne:

Tervetuloa mielenkiintoiseen Tekniikan torstai: Tulevaisuuden biojalostamot-seminaariin 15.4.2021 klo 8.30-10.00!

Biojalostamoilla voi olla tulevaisuudessa monta roolia. Ne voivat tuottaa paperituotteiden ohella materiaaleja myös mm. tekstiilien, lääkeaineiden, biopolttoaineiden ja elintarvikkeiden valmistukseen.

Alan johtavien yritysten asiantuntijat ja Oulun yliopiston tutkijat antavat esityksiä ja käyvät keskustelua ajankohtaisesta aiheesta.

Paneelikeskusteluosiossa vastataan myös kuulijoiden chatissä esittämiin kysymyksiin.

Tilaisuus on kaikille avoin. Puheenjohtajana toimii Tutkimusjohtaja Pekka Tervonen, Oulun yliopisto.

Seminaarin videotallenne julkaistaan Oulun yliopiston YouTube-kanavalla tapahtuman jälkeen. Lisäksi yksittäisen esitysten videot julkaistaan tällä sivulla sekä Tekniikan torstain YouTubessa n. 1-2 viikon kuluttua.

Tekniikan torstai-seminaarisarjaa järjestävät Oulun yliopiston teknillinen tiedekunta, BusinessOulu, Smarter and Greener Industry sekä Innovaatiokeskus. Tutustu seminaarisarjan pääsivuihin täällä.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan!

8.30-8.40
Biotalous-tutkimusyhteisö
Prof. Juha Tanskanen, Kemiallinen prosessitekniikka, Oulun yliopisto