Biotalous

Aika: 21.11.2019, klo 8.30-10.00
Paikka: Stage, Tellus Innovation Arena

Tervetuloa paneelitulokulmalla pidettävään Tekniikan torstai-seminaariin!

Tilaisuudessa yritysten, yliopistojen ja tutkimusinstituuttien asiantuntijat esitelmöivät ja keskustelevat ajankohtaisista aiheista. Tule kuuntelemaan minkälaisia haasteita voidaan ratkaista Biotalouden tutkimuksella ja liiketoiminnalla, sekä luomaan katsaus tuleviin suuntauksiin.

Seminaarin kielenä on englanti. Tilaisuuteen on järjestetty aamupalatarjoilu sekä etäyhteydet. Esitysten videot julkaistaan tällä sivulla sekä Tekniikan torstain YouTube-kanavalla n. viikko seminaarin jälkeen.

Tilaisuuden puheenjohtajana ja moderaattorina toimii Professori Juha Tanskanen, Biotalous-tutkimusyhteisön johtaja sekä Oulun yliopiston Teknillisen tiedekunnan Koulutusdekaani.

Preliminary program

8.30-8.40
Drying new value
Hellen Santos, Post-Doctoral Researcher, SFTec Ltd

8.40-8.50
HMF and furfural-based synthetic biopolymers
Juha Heiskanen, Docent, Sustainable Chemistry, Faculty of Technology

8.50-9.00
Biorefinery measurements
Mika Ruusunen, Professor, Environmental and Chemical Engineering, Faculty of Technology

9.00-9.20
Bioeconomy research at SCITEC and ICCOM CNR institutes
Vladimiro Dal Santo, Senior Researcher - Institute of Chemical Science and Technology "Giulio Natta" and Claudio Evangelisti, Researcher - Institute for the Chemistry of OrganoMetallic Compounds, National Research Council of Italy.

9.20-9.30
Bioeconomy, Shaping the future