Automaatio

Aika: 6.6.2019, klo 8.30-10.00
Paikka: Stage, Tellus Innovation Arena

Etäyhteyslinkki: https://www.oulu.fi/vimma/tekniikantorstai/
Valitettavasti etäyhteyden perustamisessa on teknisiä ongelmia. Esitysten videot tulevat YouTubeen ja tälle sivulle lähipäivinä.

Tervetuloa kesäkuun Automaatio-seminaariin! Tapahtumassa luodaan katsaus moniin uusiin ja ajankohtaisiin asioihin.

Puheenvuoroissa esitellään Ouluun perustettavaa Suomen ensimmäistä energiatehokkaiden ajoneuvo- ja työkoneteknologioiden testausympäristöä. Lisäksi kerrotaan uudesta OAMKn ja yliopiston yhteiskäyttöisestä automaatio-, energia- ja talotekniikan laboratoriosta, kuullaan uudesta Biojalostamojen mittaukset-alasta, sekä tarkastellaan Vesihankkeen tuloksia säätötekniikan näkökulmasta.

Tekniikan torstain keskustelussa ja jatkokehityksen suunnittelussa ovat mukana Oulun innovaatioallianssin Ketterän kaupallistamisen asiantuntijat. Kaupallistaminen on yksi tehokkaimmista keinoista saada tieteen tuloksilla vaikuttavuutta.

Seminaarin puheenjohtajana ja moderaattorina toimii Tutkimusprofessori Pekka Tervonen Oulun yliopistolta.

8.30-8.45
Biojalostamon mittaukset
Mika Ruusunen, Professori, Ympäristö- ja kemiantekniikka, Teknillinen tiedekunta

8.45-9.00