Kiertotalous; erikoisteemana Elintarviketeollisuus

Aika: 22.11.2018, klo 8.30-11.30
Paikka: Business Kitchen, Tellus Innovation Arena


Aiemmasta tiedosta poiketen, esitysten nauhoittaminen järjestyy! Videot julkaistaan n. viikko seminaarin jälkeen yliopiston videotuotantopalveluiden youtube-sivuilla, josta ne linkitetään tälle sivustolle.

Tervetuloa Tekniikan torstain Kiertotalous-seminaariin, jossa erikoisteemana on Elintarviketeollisuus. Tilaisuudessa tehdään katsaus alojen tutkimukseen, sekä keskustellaan tulevaisuuden suuntauksista ja mahdollisuuksista.

Kaupallistaminen on tehokkain keino saada tieteen tuloksilla vaikuttavuutta. Tekniikan torstain keskustelussa ja jatkokehityksen suunnittelussa mukana ovat myös Oulun innovaatioallianssin Ketterän kaupallistamisen asiantuntijat.

Seminaarin puheenjohtajana ja moderaattoreina toimivat lehtori Jukka Hiltunen Oulun yliopistolta sekä Business Kitchenin asiantuntijat.
 

Alustava ohjelma
 

8.30  - 8.50           
Aamukahvit

8.50  - 9.00           
Tilaisuuden avaus
Lehtori Jukka Hiltunen, Oulun yliopisto 

9.00 -  9.15           
BiotAsk-hanke
Hanna Valkama, Tohtorikoulutettava, Ympäristö- ja kemiantekniikka, Oulun yliopisto
katso video

9.15 - 9.30             
ELYKE – Elintarvikealan yritysten tarpeet Pohjois-Pohjanmaalla -hanke
Marja-Liisa Järvelä, Projektipäällikkö, Luonnonvara-ala, Oamk Oy
katso video

9.30 - 9.45              
Suomalaisen naudanlihatuotannon ympäristövaikutukset ja niiden väheneminen
Sanna Hietala, Tutkija, Energia- ja ympäristöteknikka, Oulun yliopisto, LUKE
katso video

9.45 -10.00             
Marjojen hyödyntäminen elintarviketeollisuudessa (alustava otsikko)
Nora Pap, TkT, LUKE, Oulun yliopisto 

10.00 -10.15            
Älykäs päätöksenteon tukijärjestelmä henkilökohtaiseen ravitsemusneuvontaan
Petri Heinonen, Projektipäällikkö, NutriFlow, Oulun yliopisto
katso video

10.15 -10.30           
Mallinnus apuna kasvitautien torjunnassa
Outi Ruusunen, Tohtorikoulutettava, Säätötekniikka, Oulun yliopisto
katso video

10.30 -10.50            
Ruokahävikin hallinta erilaisilla hankkeistuksilla (alustava otsikko)
Irja Ruokamo, Ohjelmapäällikkö, Iin Micropolis Oy
katso video

10.50 -11.30            
Loppyhteenveto ja keskustelu
Moderaattorit, Oulun yliopisto, Business Kitchen