Biotalous 4.10.2018

Millaisia ongelmia voidaan ratkaista Biotalouden tutkimuksen avulla?

Biotalous

Aika: 4.10.2018, klo 8.30-10.00
Paikka: Stage, Tellus Innovation Arena

Tervetuloa kuuntelemaan minkälaisia ongelmia voidaan ratkaista Biotalouden tutkimuksen avulla, sekä keskustelemaan tulevaisuuden suuntauksista.

Kaupallistaminen on tehokkain keino saada tieteen tuloksilla vaikuttavuutta. Tekniikan-torstain keskustelussa ja jatkokehityksen suunnittelussa mukana ovat Oulun innovaatioallianssin Ketterän kaupallistamisen asiantuntijat.

Tilaisuuden lopuksi on mahdollisuus keskustella ja sopia, kuinka tutkimustulosten kaupallistamismahdollisuuksien selvittämistä lähdetään viemään eteenpäin (klo 9.45-11.00)

Tilaisuuden puheenjohtajana ja moderaattorina toimii Tutkimusprofessori Pekka Tervonen Oulun yliopistolta.

Alustava ohjelma

8.30-8.50
Automaatio monitieteisessä tutkimuksessa

Esko Juuso, Tutkijatohtori, Säätötekniikka, Teknillinen tiedekunta