Kiertotalous

Aika: 6.9.2018, klo 8.30-10.00
Paikka: Business Kitchen, Tellus Innovation Arena

Tervetuloa kuuntelemaan minkälaisia ongelmia voidaan ratkaista Kiertotalouden tutkimuksen avulla, ja keskustelemaan tulevaisuuden suuntauksista.

Kaupallistaminen on tehokkain keino saada tieteen tuloksilla vaikuttavuutta. Tekniikan-torstain keskustelussa ja jatkokehityksen suunnittelussa mukana ovat Oulun innovaatioallianssin Ketterän kaupallistamisen asiantuntijat.

Tilaisuuden lopuksi on mahdollisuus keskustella ja sopia, kuinka tutkimustulosten kaupallistamismahdollisuuksien selvittämistä lähdetään viemään eteenpäin (klo 9.45-11.00)

Tilaisuuden puheenjohtajana ja moderaattorina toimii Tutkijatohtori Juho Yliniemi Oulun yliopistolta.

8.30-8.45
Mineraalivillajätteen geopolymerisointi

Juho Yliniemi, Tutkijatohtori, Kuitu- ja partikkelitekniikka, Teknillinen tiedekunta

8.45-9.00