Teräs 16.8.2018

Millaisia ongelmia voidaan ratkaista Terästutkimuksen avulla?

Teräs

Aika: 16.8.2018, klo 8.30-10.00
Paikka: Stage, Tellus Innovation Arena

Tervetuloa kuuntelemaan minkälaisia ongelmia voidaan ratkaista Terästutkimuksen avulla, sekä keskustelemaan tulevaisuuden suuntauksista.

Kaupallistaminen on tehokkain keino saada tieteen tuloksilla vaikuttavuutta. Tekniikan-torstain keskustelussa ja jatkokehityksen suunnittelussa mukana ovat Oulun innovaatioallianssin Ketterän kaupallistamisen asiantuntijat.

Tilaisuuden lopuksi on mahdollisuus keskustella ja sopia, kuinka tutkimustulosten kaupallistamismahdollisuuksien selvittämistä lähdetään viemään eteenpäin.

Tilaisuuden puheenjohtajana ja moderaattorina toimii Tutkimusjohtaja Kari Mäntyjärvi, Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutista.

8.30-8.50
Tutkimuksella huipputehokkaat teräksen valmistusprosessit

Timo Fabritius, Professori, Prosessimetallurgia, Teknillinen tiedekunta

8.50-9.10