Arctic Robot Challenge Ouluzonessa 2.-3.10.2019

Arctic Robot Challenge Ouluzonessa

Keskiviikko, lokakuu 2, 2019 - Torstai, lokakuu 3, 2019

Oulun yliopiston tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan robotiikan tutkimusyksikkö (BISG) sekä teknillisen tiedekunnan Rakenteet ja rakentamisteknologia -tutkimusyksikkö järjestävät Arctic Robot Challenge tapahtuman 2.-3.10.

Alueelle rakennetaan kolme erilaista rataa, joissa alla kilpaillaan ja demotaan:

• Autonomiset laitteet
  • 3D -ohjattavat rakennuskoneet
  • Robotit ja dronet

Tapahtuma on suunnattu yrityksille, jotka kehittävät ja hyödyntävät autonomista teknologiaa, tekoälyä ja robotiikkaa. Tapahtuma toimii myös verkostoitumisalustana tekniikan, robotiikan ja automaatio-opiskelijoiden rekrytoinnista kiinnostuneille yrityksille, kohdeyleisölle, tutkimusyksiköille sekä eri alojen asiantuntijoiden kohtaamiselle. Tapahtumassa on mahdollisuus tavata muun muassa ura-asiantuntijoita, business- ja start-up -asiantuntijoita, sijoittajia sekä kuunnella viimeisimpiä esityksiä teknologian kehityksestä.

Tapahtumaan odotetaan osallistuvan sekä kotimaisia että kansainvälisiä korkean teknologian ja automaation yrityksiä sekä opiskelijarekrytoinnista kiinnostuneita yrityksiä.

Kävijöille tapahtuma on maksuton ja osallistua voi rekisteröitymällä tapahtuman verkkosivun kautta. Tapahtuma-alueelle järjestetään edestakainen bussikuljetus. Lisätiedot kuljetuksista ja ohjelmasta tapahtuman sivulta.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti