Vaihto-opiskelu

Tuotantotalouden koulutusala kannustaa opiskelijoitaan lähtemään vaihtoon opintojensa aikana!

Eurooppaan voit lähteä Erasmus+ ohjelman avulla ja Pohjoismaihin voi lähteä vaihtoon NORDTEK-ohjelman kautta. Tutalla on lisäksi omat kahdenvälisiin vaihtosopimuksiin perustuvat vaihtokohteet Thaimaassa (Kasetsart University) ja Hong Kongissa (City University of Hong Kong). Näistä vaihto-opinnoista saat lisää tietoa TTK:n vaihto-opintojen sivuilta. Muualle maailmaan suuntautuvat vaihdot koordinoi Oulun yliopiston kv-asioiden yksikkö. Sen sivuilta saat kattavasti tietoa kaikista yliopiston vaihto-ohjelmista ja voit esimerkiksi lukea aiemmin vaihdossa olleiden kommentteja kustakin maasta ja yliopistosta.

Lisätiedot:
TTK:n kv-koordinaattori Marita Puikkonen,
Study.Technology@oulu.fi tai Etunimi.Sukunimi@oulu.fi

Tuta-opiskelijat ovat etusijalla jaettaessa vaihtopaikkoja tuotantotalouden sopimusyliopistoihin. Tuta-opiskelijat voivat myös hakea muiden TTK:n koulutusalojen Erasmus+ -vaihtopaikkoja, mikäli paikkoja jää niiden omilta opiskelijoilta yli ja mikäli tarjolla olevat opinnot sopivat omaan tutkintoon sisällytettäviksi.

Vaihtoon hakuja on kahdesti vuodessa:  Keväällä tammikuussa yliopiston kv-vaihtokohteiden haun yhteydessä myös omat kohteet Kasetsart ja Hong Kong sekä helmikuussa Erasmus+, kaikki seuraavaksi syksyksi/lukuvuodeksi. Syksyllä syys-lokakuussa voi hakea Erasmus+ täydennyshaussa vaihtoon kuluvan lukuvuoden kevääksi, mutta riippumatta vuodenajasta voit kysellä mahdollisuuksista lähteä vaihtoon tiedekunnan kv-koordinaattorilta.

VAIHTO-OPINTOJEN SUUNNITTELU

Tee alustava suunnitelma vaihto-opinnoista (noin yksi A4) . Mieti mihin kohtaan tutkintoasi kurssit on mahdollista sisällyttää tai minkä pakollisen kurssin sillä korvaisisit. Tarvittaessa varaa aika henkilökohtaiseen opintoneuvontaan tuotantotalouden opintoneuvojalta. Voit lähettää suunnitelman tuotantotalouden opintoneuvojalle myös sähköpostitse. Suunnitelma hyväksytetään aina tuotantotalouden opintoneuvojalla. Kun haet, laadi sen mukaan Learning Agreement hakemukseen liitettäväksi.

VAIHDOSTA PALATTUASI

LÄHETÄ tuotantotalouden opintoneuvojalle sähköpostitse

1. vaihdon opintosuoritusote
  2. sisältökuvaukset suoritetuista opintojaksoista (samanlainen kuin