Opetus

Tuotantotalouden koulutusalan tarjoamat opintojaksot ja opetus

Tuotantotalouden koulutusalan kuluvan vuoden  opinto-oppaasta WebOodista löydät tietoa  opintojaksoista, tenteistä ja tutkintorakenteista. Opintojaksojen opetus- ja arviointimenetelmät käyvät ilmi opintojaksojen kuvauksista. Maisterivaiheen opetustapahtumiin osallistuminen ei ole päänsääntöisesti pakollista ja opiskelumateriaalit ovat hyvin saatavilla. Ensimmäiselle luennolle osallistuminen on suositeltavaa, koska silloin selviävät kurssin suoritusperiaattet sekä läsnäoloa vaativat opetustapahtumat. Läsnäoloa vaativat yleensä tentit, harjoitukset, ryhmätyöskentely sekä yhteistyö yrityksen tai jonkun organisaation kanssa.

AIKATAULUT JA OPINTOJAKSON TIEDOT

• Opetuksen aikataulut löytyvät WebOodista tai Tuudosta
    • WebOodiin laaditusta henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta löytyy suorat linkit opintojaksotietoihin sekä siitä käy ilmi mikäli ilmoittautuminen opintojaksolle on käynnissä
    • Tuotantotalouden tutkintoihin sisällytetyt opintojaksot löytyvät myös koostettuna WebOodin kuluvan lukuvuoden opinto-oppaasta
    • Tuotantotalouden tuottamien opintojaksojen koodit alkavat perinteisesti numerosarjalla 555 (perus- ja aineopinnot 5552 ja syventävät opinnot 5553)
    • Yleiset tentit näkyvät erillisinä opetustapahtumina

ILMOITTAUTUMINEN

Opintojaksoille ja yleisiin tentteihin ilmoittaudutaan  WebOodissa tai Tuudossa

• Opintojaksolle ilmoittautumisen takaraja on opintojaksokohtainen. Ilmoittautumisen ollessa suljettu, ota yhteyttä sähköpostitse kurssin vastuuopettajaan.
    • Opintojaksolle ilmoittautumisen lisäksi pitää vielä erikseen ilmoittautua tenttiin

LUKUJÄRJESTYS

•  lukujärjestyksen saa suoraan mobiililaitteeseen Tuudosta tai laatia oman lukujärjestyksensä Lukkarissa.

Muiden koulutusalojen kurssitarjonta on nähtävissä myös WebOodissa tai Tuudossa. Tässä linkit koulutusalojen sivuille:

Viimeksi päivitetty: 18.8.2018