Valmistuminen

Teknillisen tiedekunnan sivulta löytyt tarkempaa tietoa ja yhteisiä tiedekunnan ohjeita opinnäytetöiden aloitukseen, tekemiseen ja valmistumiseen liittyen. Alempana on muutamia tuotantotalouden tutkinto-ohjelmassa sovellettavia käytänteitä.

Tutkintoon sisällytetään vain ne opintojaksot, jotka ovat hyväksytyssä HOPS:ssa (henkilökohtainen opintosuunnitelma). Mikäli HOPS:iin on tullut muutoksia viimeisimmän hyväksynnän jälkeen, niin se tarkastutetaan omaopettajalla opinnäytetyön aloitusvaiheessa tai viimeistään 3 kk ennen suunniteltua valmistumispäivää. HOPS lähetetään tarkastettavaksi (omaopettajan nimi ensimmäisenä) Oodin kautta - lähetyksen yhteydessä mainitaan valmistumisen tavoiteaikataulu. Mikäli sinulla ei ole OodiHOPS:a, niin voit laatia sen uusimman tutkintorakenteen mukaisesti. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä tuotantotalouden opintoneuvojaan lähettämällä palvelupyyntö osoitteeseen study.technology(at)oulu.fi aiheena "TUTA-HOPS laadinta".

Opinnäytetyön aiheeseen liittyvä kypsyysnäyte tehdään kameravalvotussa akvaariotenttitilassa, mikäli opiskelija on paikkakunnalla. Kypsyysnäytteestä sovitaan ohjaajan kanssa. Ohjaaja luo kypsyysnäytteen Exam-järjestelmään ns. henkilökohtaisena tenttinä.

Valmistumiseen liittyen tuotantotalouden tutkinto-ohjelmassa noudatetaan alla esitettyä aikataulua, joka perustuu tuotantotalouden tutkinto-ohjelmatoimikunnan (TOT)  kokoontumisiin 10 kertaa lukuvuodessa. TOT:ssa puolletaan haettuja tutkintoja sekä hyväksytään diplomityöt. TOT:ssa on jäseninä sekä opetushenkilökunnan että opiskelijoiden edustajia. Tutkintotodistushakemus tehdään OSAT-järjestelmässä hyvissä ajoin, noin 1 kuukausi ennen toimikunnan kokousta ja tutkintoon sisällytettävien opintosuoritusten tulee olla valmiina yhtä viikkoa aiemmin.

VALMISTUMISEEN LIITTYVIÄ TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ

ti 21.5.
ti 28.5.
ti 18.6.