Hallinto

Kaikkien hallintoon kuuluvien henkilöiden sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@oulu.fi

Tuotantotalouden koulutus- ja tutkimusalan hallinto

Tutkimusryhmän johtaja

Professori Harri Haapasalo, TkT
huone TF 428-1, puh. 0294  482931

Tutkimusryhmän varajohtaja

Professori Jaakko Kujala, TkT
Huone TF 428-2, puh. 0294 482958

Koulutusalajohtaja

Yliopistonlehtori Jukka Majava, TkT

huone TF 421, puh. 040 7540131

Opintoneuvoja

Koulutussuunnittelija Essi Hakala
e-mail: study.technology (at) oulu.fi, viestiin aiheeksi: opiskelijat "TUTA Opiskelun tuki" tai opetushenkilöstö "TUTA Opetuksen tuki"
puh: 0294 48xxxx
työhuone: KE1020-x (sijaitsee koulutuksen lähipalveluissa Kemiankadulla)

Vastaanottoaika: tavoitettavissa sovittuna aikana, ota yhteyttä ajan varaamiseksi sähköpostitse

Opiskelun tuen palvelut  mm. seuraavissa asioissa:

• muualla tai Oulun yliopiston aiemmassa tutkinto-ohjelmassa suoritettujen opintojen sisällyttäminen tutkintoon (AHOT) – opintoneuvoja auttaa eHOPS:n laadinnassa sekä hyväksyy HOPS:n
  • vaihto-opintosuunnitelmien hyväksyttäminen
  • harjoittelutuen hakemiseen tarvittavien lomakkeiden täyttö
  • työttömyysetuudella opiskelu (TE-lomake)
  • valmistumisprosessiin liittyvät asiat

Opetuksen tuen palvelut mm. seuraavissa asioissa:

• opetustapahtumien päivitys lukujärjestystyöhön
  • opetustapahtumien muutos- ja lisäyspyynnöt
  • opintojaksokuvausten päivitys
  • yleiset tentit

Johtoryhmä

• Kokoontuu noin kerran kuukaudessa, puheenjohtajana tutkimusryhmän johtaja prof. Harri Haapasalo, siht. TkT Janne Härkönen.

Tutkinto-ohjelmatoimikunta

• Tutkinto-ohjelmatoimikunta käsittelee perustutkintoihin liittyvät asiat, kuten diplomitöiden hyväksymiset ja valmistumiset (kandidaatti, DI ja lisensiaatti). Puheenjohtajana toimii koulutusalajohtaja TkT Jukka Majava.

Tilojen vikailmoitukset (tietoa henkilökunnalle)

Jos havaitset tuotantotalouden tiloissa tai talotekniikassa vikoja tai ongelmia, jätä huolto- tai korjauspyyntö ISS:n palvelupyyntöjärjestelmään "Palvelupyynnöt" (tuotantotalouden  tilat ovat Linnanmaan itäosassa).

Kiireelliset palvelupyynnöt (vesivuodot, sähkön puuttumiset ja vaaratilanteet) voi soittaa Linnanmaan valvomoon numeroon (553) 3831 (kiinteistönhoitajan suora numero 040 519 0116).

Viimeksi päivitetty: 2.9.2018