Hae opiskelijaksi

Yliopiston laajuinen tutkijakoulu (University of Oulu Graduate School, UniOGS) aloitti toimintansa 1.8.2011 alkaen. Tutkijakoulu on kaikkia Oulun yliopistossa tohtoriopintoja suorittavia opiskelijoita varten. Tutkijakoulun päätehtävä on edistää korkeatasoista tohtorikoulutusta Oulun yliopistossa, mikä tarkoittaa mm. yhtenäistettyjen käytäntöjen luomista Oulun yliopiston tohtorikoulutukseen (tohtoriopinto-oikeuden saaminen, opintovaatimukset, opintojen ohjaus ja seuranta sekä väitöskirjaa koskevat käytännöt).

Tohtoriopiskelijat, jotka ovat saaneet opinto-oikeuden ennen 1.8.2011 ovat rekisteröityneet tutkijakouluun vuoden 2011 aikana. Tohtoriopiskelijan aikaisemmin tekemä opintosuunnitelma oli voimassa vuoden 2015 loppuun. Jos opiskelijalla on opinto-oikeus lisensiaatin tutkintoon saakka ja hän haluaa päivittää opinto-oikeuden tohtorin tutkintoon, hänen tulee hakea tutkijakouluun uutena opiskelijana.
Jos olet nykyinen opiskelija (tohtoriopinto-oikeus ennen 1.8.2011), etkä ole rekisteröitynyt, niin ota yhteys koordinaattoreihin.

Uudet tohtoriopiskelijat ovat hakeneet opinto-oikeuksia tohtoriopintoihin 1.8.2011 lähtien tutkijakoulun hakuprosessin mukaisesti.

Viimeksi päivitetty: 24.4.2019