Rahoitusta verkkokurssille tai virtuaalikonferenssiin osallistumiselle

HAKUKUULUTUS
Oulun yliopiston tutkijakoulu julistaa haettavaksi rahoitusta tohtoritasoiselle verkkokurssille tai virtuaalikonferenssiin osallistumiselle. Apurahan suuruus on maksimissaan 500€ joka käytetään osallistumismaksun kattamiseen.
Oulun yliopiston tutkijakoulu haluaa tukea väitöstutkijoiden osallistumista verkkokursseille ja virtuaalikonferensseihin kevään ja kesän 2020 aikana johtuen tämänhetkisen pandemian aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta ja rajoituksista konferensseihin matkustamisessa. Kurssin/konferenssin tulee alkaa viimeistään 31.8.2020 ja sen tulee olla tasoltaan ja sisällöltään sopiva hakijan tohtoriopintoihin. Hakijan tulee etsiä sopiva kurssi/konferenssi itse. Apurahaa voi käyttää ainoastaan osallistumismaksun kattamiseen. Huomaa, että monet verkkokurssit/konferenssit ovat myös ilmaisia. Näihin osallistumisesta on mahdollista saada opintopisteitä ohjaajan arvion mukaan.

KUINKA HAKEA?

Haku päättyy 30.4.2020. Apurahaa haetaan lomakkeella. Lähetä täytetty hakemus liitteineen (ohjaajan lausunto) osoitteeseen uniogs (at) oulu.fi.

APURAHAN LASKUTUS

Apuraha laskutetaan kurssin/konferenssin toteutumisen jälkeen. Oulun yliopiston henkilökuntaan kuuluvat väitöstutkijat tekevät kululaskun Certiassa SAP-Travel -järjestelmän kautta. Muille kuin henkilökuntaan kuuluville väitöstutkijoille raha maksetaan apurahana. Laskutusohjeet lähetetään päätöksen mukana apurahan saajille.

Lisätietoja voit kysyä tutkijakoulun koordinaattoreilta (uniogs (at) oulu.fi).

Liitteet:

Viimeksi päivitetty: 16.4.2020