Matkarahojen sekä avustusten haku verkkokursseille ja virtuaalikonferensseihin osallistumiseen

Oulun yliopiston tutkijakoulu aukaisee kesäkuussa 2020 kaksi apurahahakua tohtoriopiskelijoille. Voit hakea:
1) Matkarahaa kun matkustat kotimaassa tai ulkomailla järjestettävään konferenssiin tai kurssille.
2) Rahoitusta virtuaalikursseille ja -konferensseihin osallistuessasi niihin etäyhteydellä.

Voit hakea rahoitusta molemmissa hauissa, kunhan tapahtuma on eri. Hakuaika loppuu 16.8.2020. Konferenssin/kurssin/vierailun tulee ajoittua 17.8.-30.11.2020 välille.

Matkarahaa/kurssiavustusta haetaan verkkolomakkeella. Katso tarkemmat hakuohjeet Matkarahat sivulta.

HUOM! Kaikessa matkustuksessa tulee aina noudattaa Oulun yliopiston matkustusohjetta sekä mahdollisia Valtioneuvoston matkustusrajoituksia

Viimeksi päivitetty: 15.6.2020