Introduction to Doctoral Training in spring 2021

Keskiviikko, helmikuu 24, 2021

Introduction to Doctoral Training -kurssi (920001J) muuttuu itsenäisesti suoritettavaksi opintokokonaisuudeksi, joka suoritetaan Moodle-ympäristössä. Kurssi on pakollinen kaikille uusille väitöstutkijoille Oulun yliopistossa. Sen tavoitteena on perehdyttää väitöstutkijat tohtorikoulutukseen ja sen toimijoihin ja palveluihin. Kurssi koostuu kirjallisesta materiaalista, videoista ja tehtävistä. Kurssi järjestetään toistaiseksi pelkästään englanninkielisenä.

Kurssille voi rekisteröityä WebOodissa.

Kurssi on suoritettavissa 15.2.-31.5.2021 välisenä aikana. Suosituksena on kurssin suorittaminen loppuun noin kuukauden kuluessa sen aloittamisesta. Kurssin laajuus on 1 op (27 h).

Introduction to Doctoral Training course (920001J) is now organized in Moodle learning environment as an independently studied online module. This course is obligatory for all doctoral researchers in the University of Oulu. The goal of the course is to familiarize new doctoral researchers with the aims, key players and services in doctoral training. Course material includes videos, written material and assignments. The language of instruction is English.

You can register to the course in WebOodi https://weboodi.oulu.fi/oodi/opettaptied.jsp?OpetTap=62966801&html=1

The course is open between February 15th – May 31st, 2021. Once you start doing the course it is recommendable to finish it within one month. Extent of the course in 1 ECTS credit (27 h work).

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin