Fazer Amica Restaurants and doctoral students

(Suomeksi alla)

For the information of doctoral students dining at the new Fazer Amica restaurants in Linnanmaa:

As before, all doctoral students who are registered as present are eligible for staff-priced lunch at the university restaurants. Doctoral students are able get the staff-priced lunch using one of the following:

a) university staff card OR

b) the green doctoral student card with a valid term sticker OR

c) a certificate of attendance by the university and an ID with a picture

Please note that starting Feb 2nd an ID with a picture is required in addition to the certificate of attendance in the new restaurants. Until the end of January, just the certificate is required.

You can ask for a certificate of attendance from the Student Center. You can order a green doctoral student card from https://frank.fi/en/student-card/university/. The card can be used for student discounts except for student prices of VR (trains), Matkahuolto (buses) and FSHS (student health care).

Fazer Amica apologizes for any possible misunderstandings concerning staff discounts for doctoral students.

On behalf of the Doctoral Students’ Section,

Jaana Isohätälä

The chair of the Doctoral Students’ Section

jaana.isohatala@oulu.fi

www.oyy.fi/doctoral-students

www.facebook.com/ouludoctoralstudentssection/

*********

Tiedoksi jatko-opiskelijoille, jotka ruokailevat Linnanmaan uusissa Fazer Amica -ravintoloissa:

Kuten aiemmin, kaikki läsnäoleviksi ilmoittautuneet jatko-opiskelijat saavat lounaan henkilökuntahintaan yliopiston ravintoloissa. Jatko-opiskelijat saavat henkilökunta-alennuksen näyttämällä yhtä seuraavista todistuksista:

a) yliopiston henkilökuntakortti TAI

b) SYLin vihreä jatko-opiskelijakortti, jossa on voimassaoleva lukuvuositarra TAI

c) yliopiston myöntämä läsnäolotodistus ja kuvallinen henkilötodistus

Huomatkaa, että 1.2. alkaen uusissa ravintoloissa edellytetään läsnäolotodistuksen lisäksi kuvallista henkilötodistusta. Tammikuun loppuun saakka pelkkä läsnäolotodistus riittää.

Läsnäolotodistuksen voi pyytää yliopiston opiskelijapalveluista. Vihreän jatko-opiskelijakortin voi tilata osoitteessa https://frank.fi/fi/opiskelijakortti/yliopisto/. Kortti oikeuttaa opiskelija-alennuksiin VR:n, Matkahuollon ja YTHS:n opiskelijahintoja lukuun ottamatta.

Fazer Amica pahoittelee mahdollisia epäselvyyksiä jatko-opiskelijoiden lounashinnoittelussa.

Jatko-opiskelijajaoston puolesta,

Jaana Isohätälä