The Summer School of Eudaimonia and the Human Sciences Doctoral Programme - 15.-19.8.2016

Eudaimonia and the Human Sciences Doctoral Programme of University of Oulu are organising the 1st crossdisciplinary Eudaimonia Summer School on 15-19 August 2016.

The summer school will be organised at the University of Oulu Linnanmaa campus.

The summer school is targeted at doctoral students and other researchers. Primary intended participants are the researchers of the University of Oulu, but each course has a quota for participants from other universities.

This year the courses related to linguistics and interaction are organised in collaboration with Langnet Doctoral Programme in language studies, which is a Finnish national doctoral programme.

The Summer School is built around crossdisciplinary courses organised by one or several research groups.

The participants can enrol on 1-2 courses. In addition, the programme includes social gatherings for all participants.

More information about the programme, individual courses and other events, and how to apply is available: http://www.oulu.fi/eudaimonia/summer_school_2016

We wish you warmly welcome to the 1st Eudaimonia Summer School in Oulu!

************************************************************************************************************************

Eudaimonian & Ihmistieteiden tohtoriohjelman (EUDA-DP) - Kesäkoulu 15.-19.8.2016

Eudaimonia ja sen puitteissa toimiva ihmistieteiden tohtoriohjelma (EUDA-DP) järjestävät väitöskirjantekijöille ja muille tutkijoille tarkoitetun monitieteisen ihmistieteiden kesäkoulun.

Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti Oulun yliopiston tutkijoille, mutta jaksoille otetaan rajattu määrä myös muiden yliopistojen väitöskirjantekijöitä (tai muita tutkijoita).

Erityisesti kieliaineiden osalta tehdään vuonna 2016 yhteistyötä suomalaisten yliopistojen rajat ylittävän LANGNET-verkoston kanssa.

Kesäkoulu koostuu monitieteisistä yhden tai useamman tutkimusryhmän järjestämistä kursseista.

Osallistujat voivat osallistua niistä yhteen tai useampaan. Lisäksi kesäkoulu järjestää kaksi vapaamuotoista kokoontumista.

Kesäkouluviikon lukujärjestyksen yhteenveto ja sijaintitiedot, yksittäisten kurssien tarkemmat kuvaukset, ilmoittautumisohjeet ja yhteystiedot: http://www.oulu.fi/eudaimonia-tutkimuskeskus/kesakoulu_2016

Tervetuloa Eudaimonian kesäkouluun Oulussa!

Viimeksi päivitetty: 28.6.2016