Hyödylliset päivämäärät

Hakuajat tohtoriopintoihin

• Tohtoriopinto-oikeushakemuksien hakuajat ovat vuosittain 1.1.-30.4. ja 1.7.-31.10. Kummankin hakuajan viimeisenä päivänä haku päättyy klo 15.00 (UTC+2).
  • Valmiiksi merkittyjä hakemuksia käsitellään myös hakuaikojen puitteissa kuukausittaisissa tohtorikoulutustoimikunnan kokouksissa. Hakemukset, joita ei ole merkitty valmiiksi tai joihin kaivataan lisäselvityksiä, käsitellään kunkin hakuajan päätyttyä.
  • Opinto-oikeuden saaminen voi kestää n. 2 kk, tosin poikkeuksia voi esiintyä.

Matkarahojen vuosittaiset hakuajat:

• 15.11. päättyvässä haussa jaetaan matkarahaa tulevalla kevätlukukaudella (tammi-toukokuu) toteutuviin matkoihin
  • 15.5. päättyvässä haussa jaetaan matkarahaa tulevalla syyslukukaudella (elo-joulukuu) toteutuviin matkoihin
  • Kesäkuukausina (kesä-heinäkuu) tapahtuviin matkoihin voi hakea molemmissa hauissa

Tutkijakoulun tohtorikoulutustoimikuntien kokousaikataulut ja kokoonpanot

Tutkijakoulun johtoryhmä

Viimeksi päivitetty: 21.1.2020