Ilmoittautuminen Oulun yliopiston 11. tohtoripromootioon on auki

Oulun yliopiston 11. tohtoripromootio järjestetään keväällä 2020. Ilmoittautuminen tohtoripromootioon ja siihen liittyviin juhlallisuuksiin on nyt auki.

Oulun yliopiston yhdestoista kaikkien tiedekuntien yhteinen tohtoripromootio järjestetään kolmipäiväisenä tapahtumana 22.–24.5.2020. Juhlallisuudet alkavat perjantaina 22.5. miekanhiojaisilla Lasaretissa. Promootioakti on lauantaina 23.5. kello 12 alkaen Oulun yliopiston Saalastinsalissa, josta siirrytään juhlakulkueen jälkeen Oulun tuomiokirkkoon ekumeeniseen juhlajumalanpalvelukseen. Promootiopäivällinen järjestetään samana iltana Teatrialla. Promootiojuhlallisuudet päättyvät sunnuntaina 24.5. promootiopurjehdukseen Maikkulan kartanossa.

Ilmoittautuminen tohtoripromootioon ja siihen liittyviin juhlallisuuksiin on avattu promootion nettisivuille. Ilmoittautuminen on auki promovendeille 12.1.2020 saakka.

Promootioon voivat ilmoittautua promovoimattomat nuoret tohtorit, jotka ovat valmistuneet 1.1.2017–31.12.2019. Myös ennen vuotta 2017 väitelleiden promovoimattomien tohtoreiden on mahdollista osallistua, mutta heidän määräänsä on rajoitettu.

Niina Timosaari, projektipäällikkö

Jouko Miettunen, juhlamenojen ohjaaja