Ideoita ja löytöjä yritysten toimintaan

Oulun yliopisto järjestää yhteistyössä Oulun seudun ammattikorkeakoulun ja Kasetsart Universityn (Bangkok, Thaimaa) kanssa 27.6.–1.7.2011 kansainvälisen TIIM 2011 -konferenssin (Technology Innova­tion and Industrial Management).

Konferenssin pitopaikkana on Oulun yliopiston Saalastinsali Linnanmaalla, osoite Pentti Kaiteran katu 1.

Konferenssin tavoitteena on edistää keskustelua sekä uusien ideoiden ja löytöjen leviämistä yritysten ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi uuden teknologian, innovaatioiden ja johtamismenetelmien avulla. Aihealueet liittyvät sekä tekniikkaan että liiketoimintaan.

Pääpuhujina toimivat maailmalla laajasti arvostettu tuotekehityksen tutkija, professori Steven Eppinger (Massachusetts Institute of Technology, USA) sekä FIMECC Oy:n teknologiajohtaja, tekniikan tohtori Seppo Tikkanen.

Konferenssiin kuuluu lisäksi jatko-opiskelijoille tarkoitettu tieteellisen kirjoittamisen työpaja, jonka tulee vetämään Dr. Binshan Lin (Louisiana State University, USA). Hän toimii useiden tieteellisten julkaisujen päätoimittajana ja on aikaisemminkin auttanut mm. suomalaisia tutkijoita tieteellisen julkaisemisen kehittämisessä. Työpaja auttaa jatko-opiskelijoita tieteellisten artikkelien kirjoittamisessa ja julkaisussa.

Konferenssiin osallistuu 150–200 ihmistä eri puolilta maailmaa. Heidän joukossaan on mm. tutkijoita ja yritysten edustajia. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa. Kahtena edellisenä vuonna isäntänä on toiminut Kasetsart University.

> Konferenssin sivut

INTO esittelee innovaatioita

Konferenssin yhteydessä tiistaina 28.6 järjestetään Oulun kaupunginteatterissa Oulun seudun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston InnoMajakka-yhteistyöhankkeen koordinoima yleisötapahtuma INTO – innovaatioita ja toimintaa koko perheelle.

INTO-tapahtumassa ovat esillä Oulun seudun hauskimmat ja mielenkiintoisimmat innovaatiot. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikenikäisille. Tapahtumassa paikalliset yritykset esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan näyttelyvieraille. Näin tehdään tunnetuksi Oulun seudun innovaatioita tuottavia yrityksiä. Näyttely esityksineen on maksuton.

Last updated: 28.6.2011