Kutsu keskustelutilaisuuteen Oulun vedenhankinnan tulevaisuudesta

Kutsu keskustelutilaisuuteen

Oulun vedenhankinnan tulevaisuudesta 26.2.2014 kello 18.00

Tervetuloa Oulun yliopiston järjestämään avoimeen keskustelutilaisuuteen, jossa käsitellään eri näkökulmista Oulun kaupungin vedenhankinnan varmistamiseen liittyviä kysymyksiä. Tilaisuudessa yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä sekä omia näkökulmiaan esimerkiksi veden laadusta, varavesisuunnitelmasta ja ympäristöasioista.

Tilaisuus järjestetään Aleksinkulmassa, Aleksanterinkatu 9

Pääovi on sisäpihan puolella, ja sisäpihalle pääsee Aleksanterinkadun tai Hallituskadun puolelta.

Ohjelma

18.00           Avauspuheenvuoro (Timo P. Karjalainen, Oulun yliopisto/Thule-instituutti)

• Tilannekatsaus – Oulun vedenhankinnan tulevaisuus – mikä päätös tarvitaan?
  • Oulun Veden selvitys vaihtoehdoista
  • Monitavoitearviointi vedenhankinnan varmistamiseksi

18.20 Keskustelu

18.45 Paneeli (puheenjohtaja Kari Laine, johtaja, Thule-instituutti)