Löydä oma alasi Abipäivillä 6.-7.11.2019

Tervetuloa Oulun yliopiston Abipäiville Linnanmaan kampukselle keskiviikkona 6.11.2019 klo 9.00-15.00 tai torstaina 7.11.2019 klo 9.00-15.00. Sisäänkäynti tapahtumaan on uudelta pääovelta 2T, Erkki Koiso-Kanttilan katu 3. Abipäivät ovat nimestään huolimatta tarkoitettu kaikille lukioikäisille sekä ammattiopistossa opiskeleville.

Olemme koonneet Väylän varrelle kaikki tärkeät asiat valintasi tueksi. Pääset tapaamaan eri alojen yliopisto-opiskelijoita ja saat heiltä ensikäden tietoa tarjoamastamme opiskelukokemuksesta. Voit tutustua Oulun yliopiston monitieteiseen koulutustarjontaan: kevään 2020 yhteishaun hakukohteisiin sekä avoimen yliopiston kurssivalikoimaan. Haaveiletko vaihto-opiskelusta ja kansainvälisestä opiskelijakokemuksesta? Abipäivillä saat tietoa myös yliopiston monipuolisesta opiskelijavaihdosta - meillä on yli 500 vaihtokohdetta.

Abipäivillä pääset kysymään myös erinomaisesta opiskelija-asumisesta Oulussa, sillä mukana on jälleen Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (PSOAS). Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) on myös mukana tapahtumassa esittelypisteellä. Abipäiviltä on myös bussikuljetuksia Oamkin Avoimet ovet -tapahtumaan Kontinkankaan ja Kotkantien kampuksille.

Oppilaitosten ryhmäilmoittautuminen alkaa elokuussa 2019.

Tapahtuman ohjelma julkaistaan viimeistään syyskuussa 2019.

Starttiviivalta tukea tai kiihdytä suoraan oman alasi luo

Panostamme alavalinnassa auttamiseen: heti pääsisäänkäynnillä on Starttiviiva-tiski, johon voit ensin pysähtyä juttelemaan haaveistasi ja saada tukea tärkeään päätökseen itsellesi sopivista koulutusaloista. Sen jälkeen voit siirtyä Väylän varrelle eri tutkinto-ohjelmien esittelypisteille. Jos oma alasi on jo "lukittu", voit siirtyä suoraan valitsemasi alan esittelypisteeseen.

Starttiviivalta saat hyvien neuvojen lisäksi materiaalipaketin. Tapahtuma-alueelta löytyy lisäksi kaksi muuta infopistettä.