Löydä oma alasi Abipäivillä 6.-7.11.2019

Tervetuloa Oulun yliopiston Abipäiville Linnanmaan kampukselle keskiviikkona 6.11.2019 klo 9.00-15.00 tai torstaina 7.11.2019 klo 9.00-15.00. Sisäänkäynti tapahtumaan on uudelta pääovelta 2T, Erkki Koiso-Kanttilan katu 3. Abipäivät ovat nimestään huolimatta tarkoitettu kaikille lukioikäisille sekä ammattiopistossa opiskeleville.

Olemme koonneet Väylän varrelle kaikki tärkeät asiat valintasi tueksi. Pääset tapaamaan eri alojen yliopisto-opiskelijoita ja saat heiltä ensikäden tietoa tarjoamastamme opiskelukokemuksesta. Voit tutustua Oulun yliopiston monitieteiseen koulutustarjontaan: kevään 2020 yhteishaun hakukohteisiin sekä avoimen yliopiston kurssivalikoimaan. Haaveiletko vaihto-opiskelusta ja kansainvälisestä opiskelijakokemuksesta? Abipäivillä saat tietoa myös yliopiston monipuolisesta opiskelijavaihdosta - meillä on yli 500 vaihtokohdetta.

Abipäivillä pääset kysymään myös erinomaisesta opiskelija-asumisesta Oulussa, sillä mukana on jälleen Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (PSOAS). Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) on myös mukana tapahtumassa esittelypisteellä. Abipäiviltä on myös bussikuljetuksia Oamkin Avoimet ovet -tapahtumaan Kontinkankaan ja Kotkantien kampuksille.

Ilmoittautuminen on käynnissä 12.10. asti

Oppilaitosten ryhmäilmoittautuminen tapahtumaan tehdään tällä verkkolomakkeella. 

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ota yhteyttä tapahtumatuotantoa hoitavaan Konffaan sähköpostilla tai puhelimitse 010 2926500.

Tapahtuman ohjelma julkaistaan lokakuun alussa 2019.

Starttiviivalta tukea tai kiihdytä suoraan oman alasi luo

Panostamme alavalinnassa auttamiseen: heti pääsisäänkäynnillä on Starttiviiva-tiski, johon voit ensin pysähtyä juttelemaan haaveistasi ja saada tukea tärkeään päätökseen itsellesi sopivista koulutusaloista. Sen jälkeen voit siirtyä Väylän varrelle eri tutkinto-ohjelmien esittelypisteille. Jos oma alasi on jo "lukittu", voit siirtyä suoraan valitsemasi alan esittelypisteeseen.

Starttiviivalta saat hyvien neuvojen lisäksi materiaalipaketin.