Alumni – jaa meille hauskin, jännittävin tai koskettavin muistosi Oulun yliopistosta!

Alumnit ovat tärkeä osa Oulun yliopiston 60-vuotiasta tarinaa ja siksi haluammekin tänä juhlavuonna kerätä talteen alumniemme parhaat muistot opiskeluvuosistaan. Oulun yliopiston alumneja ovat kaikki Oulun yliopistossa tutkinnon (kandidaatti, maisteri, diplomi-insinööri, lisensiaatti, tohtori, erikoislääkäri) ja MBA:n tai eMBA:n suorittaneet. Olitpa sitten valmistunut vuosi tai viisikymmentä vuotta sitten, olet yksi lähes 60 000 alumnistamme, jotka vaikuttavat niin Oulun seudulla, koko Suomessa kuin maailmanlaajuisesti osaamisellaan.

Muistatko, millaisia reaktioita Linnanmaan kampusalue herätti valmistuessaan? Kenties mieleesi on jäänyt Oulun yliopistosta tunnettuja tieteentekijöitä tai mieleenpainuvia opettajia? Kummitteleeko unissasi vieläkin jokin hankala kurssi tai tentti? Oliko sinulla kantapaikka jossakin tietyssä opiskelijaravintolassa tai -kahvilassa? Olitko aktiivinen ainejärjestösi tai ylioppilaskunnan toiminnassa? Tapaatko entisiä opiskelukavereitasi edelleen säännöllisesti alumni- tai vuosikurssitapaamisissa? Kerro meille!

Tutustu täällä alumniemme muistoihin!

Kaikkien 31.10.2019 loppuun mennessä, oheisen lomakkeen kautta vastanneiden kesken arvotaan kolme Oulun yliopiston juhlavuoden yllätystuotetta. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Julkaisemme valittuja muistoja (ilman nimi- tai yhteystietoja) juhlavuoden sivustolla, somessa sekä muissa yliopiston kanavissa 60-vuotisjuhlavuoden aikana. Seuraa siis aktiivisesti somekanaviamme (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter), webbisivujamme sekä muuta ilmoitteluamme.

Voit vaihtoehtoisesti lähettää muistelmasi (max. 200 sanaa) meille kirjeellä osoitteeseen:

Oulun yliopisto
Alumnisuhteet/ Viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet
Pentti Kaiteran katu 1
PL 8000
90014 Oulun yliopisto

Muista liittää myös kirjeeseen yhteystietosi (nimi, sähköposti, puh.numero) sekä pääaineesi ja vuosikurssisi.

Vastaamalla kyselyyn suostut siihen, että yliopisto saa hyödyntää tarinaasi eri markkinointimateriaaleissa ja tapahtumien yhteydessä. Suostut myös siihen, että yliopisto saa tarvittaessa lyhentää tai muokata tekstejä esim. poistaa tarinoissa esiintyviä nimi- ja henkilötietoja. Vastaajien nimi- tai yhteystietoja ei julkaista. Käsittelemme henkilötietojasi oheisen tietosuojaselosteen mukaisella tavalla.

Viimeksi päivitetty: 15.2.2019