Tekniikka parantaa elämänlaatua

Nimi: Kristiina Bailey
Opinnot: diplomi-insinööri, prosessitekniikka
Nyt: hankintapäällikkö, Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Olen ympäristöpalveluiden materiaalipalvelut-yksikön esimies. Osallistun tukipalvelut-tulosalueen johtoryhmätyöskentelyyn, kehitän ja ohjeistan HSY:n hankintoja sekä osallistun Euroopan tasolla kestävien julkisten hankintojen edistämiseen ja kehittämiseen. Työni parhaita puolia ovat esimiestyö, uuden kehittäminen, hieno työyhteisömme ja se että yksikään päivä ei ole samanlainen.

”Tekniikan avulla Suomi ja maailma kehittyvät entistä paremmaksi paikaksi olla ja elää.”

Perustarpeiden äärellä

Koen työni tärkeäksi, sillä HSY on ihmisen perustarpeiden eli veden, jätteiden käsittelyn ja puhtaan ilman äärellä. Jos taas puolestaan ajatellaan opintoalaani, niin tekniikan avulla Suomi on noussut ja tekniikan avulla Suomi ja maailma kehittyvät entistä paremmaksi paikaksi olla ja elää.

Mutkien kautta maaliin

Uusille opiskelijoille haluan sanoa, että käykää ulkomailla opiskelemassa tai harjoittelemassa. Kannattaa myös muistaa, että elämää on myös luentosalien ulkopuolella eli osallistu killan, ylioppilaskunnan ja vastaavien tahojen toimintaan. Tutkinto on vasta alku työuralle, joka voi edetä ensin mieleen tulevasta urapolusta jonnekin aivan toisaalle tai tavoitteeseen voi päätyä mutkien kautta. Onneksi DI-tutkinto antaa vahvan pohjan moneen erilaiseen urakuvioon.

Kiinnostuitko prosessitekniikan opinnoista?

Lue lisää

Viimeksi päivitetty: 15.1.2020