Pohjolasta Latinalaiseen Amerikkaan

Nimi: Sari Heinonen
Opinnot: kauppatieteiden tohtori
Nyt: toimitusjohtaja, Napapiirihub Oy

Päädyin nykyiseen työhöni, espanjalaisen ylimmän liikkeenjohdon konsulttiyrityksen palvelukseen enemmänkin sattumalta. Tutustuin Barrabesin perustajaan ja toimitusjohtajaan hänen Suomen-matkallaan. Nyt työskentelen Barrabesin Suomen tytäryhtiön (NapapiiriHub Oy) toimitusjohtajana ja koko Barrabesin markkinointijohtajana. Yritykseni ydinliiketoimintaa on espanjalaisten ja suomalaisten yritysten konsultointi digitaalisessa transformaatiossa ja innovaatioissa.

Kansainvälisille markkinoille

Valitsin aikoinani markkinoinnin opinnot sen takia, että ajattelin sen mahdollistavan hyvin monenlaisia työmahdollisuuksia. Näin onkin käynyt, sillä olen urani aikana työskennellyt eri yrityksissä melkeinpä kaikissa funktioissa. Barrabesissa tarjoamme erilaisia työkaluja liiketoiminnan kiihdyttämiseen, suurten yritysten ja startupien väliseen yhteistyöhön sekä uuden sukupolven palveluiden tuotekehitykseen hyödyntäen disruptiivisia teknologioita kuten IoT, 5G, tekoäly ja virtuaalitodellisuus. Tuemme myös pienempiä suomalaisia yrityksiä kansainvälistymisessä Espanjan ja Latinalaisen Amerikan markkinoille.

”Hanki ennakkoluulottomasti kokemusta eri tehtävistä ja toimialoista. Monipuolisuus on valttia.”

Visioista valmiiksi

Työssäni parasta on se, että tämä on näköalapaikka kansainvälisiin globaaleihin yrityksiin, startupeihin, uusiin teknologioihin, eri toimialoihin ja niitä koskeviin muutoksiin. Päivät ovat todella vaihtelevia, koko ajan oppii uutta. Konsultoinnissa autamme asiakkaitamme aidosti uudistumaan, visiotasolta käytännön toteutukseen.

Oulun oiva maine maailmalla

Tuleville kauppatieteiden ja markkinoinnin opiskelijoille neuvoksi: Hanki ennakkoluulottomasti kokemusta eri tehtävistä ja toimialoista. Monipuolisuus on valttia. Oulun yliopistolla ja suomalaisilla yliopistoilla ylipäänsä on todella hyvä maine Espanjassa. Se vakuuttaa asiakkaita osaamistasosta.

Kiinnostuitko kauppatieteiden opinnoista?

Lue lisää

Viimeksi päivitetty: 15.1.2020