Puheterapeutista yrittäjäksi

Nimi: Laura Juvala
Opinnot: filosofian maisteri, logopedia
Nyt: toimitusjohtaja, Tutoris Oy

Puheterapeutiksi valmistumisen jälkeen työskentelin vuosia Sodankylän perheneuvolassa. Monen mutkan kautta tieni toi takaisin Ouluun. Vuonna 2003 perustin kuntoutus- ja hoivapalveluja tuottavan Tutoris Oy:n. Tutoriksessa työskentelee puhe-, toiminta- ja fysioterapeutteja sekä muita hoiva-alan osaajia. Uskoin omaan ideaani ja keräsin osaavia ihmisiä ympärilleni, sillä kaikki viisaus ei asu johtajassa, eikä varsinkaan toimitusjohtajassa. Olen tyytyväinen yritykseni toimintaan ja olen ylpeä työntekijöistäni, joita on jo parisataa.

”Matka tavoitteeseen voi olla pitkä ja matkan voi tehdä monin eri tavoin.”

Kuntoutuksen kehittäminen

Osaava ja asiantunteva sekä innostunut henkilökunta on yritykselle ja yrittäjälle ylpeyden aihe. Uskon siihen, että kuntoutustoiminnan on oltava niin sanotusti vierellä kulkemista ja kannustamista parhaaseen mahdolliseen suoritukseen elämänmuutoksista huolimatta. Toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen ovat hyvinvoinnin perusta kaikenikäisten keskuudessa. Uusilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla parannetaan jatkuvasti kuntoutuksen saatavuutta, vaikuttavuutta, tuloksellisuutta ja kustannustehokkuutta.

Muista haaveilla

Haaveileminen on elämän suola ja kannattaakin ajatella, että mikään ei ole mahdotonta. Haaveet ovat saavutettavissa, jos teet niistä tavoitteen. Matka tavoitteeseen voi olla pitkä ja matkan voi tehdä monin eri tavoin. Isot jutut kannattaa jakaa pienempiin osiin ja lähteä vain tekemään. Kun tiedät päämääräsi, teet huomaamattomia valintoja, jotka johdattavat sinua kohti tavoitettasi, olipa se mikä tahansa. On myös sallittua muuttaa matkan varrella mieltään ja todellista rohkeutta on se, että uskaltaa tehdä virheitä.

Kiinnostuitko logopedian opinnoista?

Lue lisää

Viimeksi päivitetty: 15.1.2020