Akateeminen vuosi 2018–2019 avataan perinteisin tapahtumin

60. lukuvuoden avajaistapahtumat syyskuun alussa herättävät yliopiston kampukset kesäisestä hiljaisuudesta.

Kolmatta kertaa järjestettävä Future Factory on Oulun yliopiston aktiivinen startti uusille opiskelijoille. Noin kaksituhatta opintonsa aloittavaa opiskelijaa ratkoo kolmen päivän aikana tulevaisuuden haasteita.

Uudet opiskelijat viettävät orientaatioviikkoa 3.–7.9.2018. Koulutusrehtori Helka-Liisa Hentilä tervehtii uusia opiskelijoita viikon aluksi 3.9.

Avajaisten pääjuhla pidetään maanantaina 10.9. klo 15.15 yliopiston Saalastinsalissa. Pääjuhla on avoin koko yliopistoyhteisölle, sekä henkilökunnalle että opiskelijoille. Juhlapuheet ovat luettavissa alla olevan linkin kautta.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) järjestää yhteistyössä yliopiston kanssa koko yliopiston yhteisen lukuvuoden avajaistapahtuman Vulcanalian 24. kerran keskiviikkona 12.9.2018. Vulcanalia-päivän avaavat Vulcanalian järjestömessut Linnanmaan kampuksella klo 1014, ja päivän päättää konserttitapahtuma Oulu Areenalla klo 20 alkaen. Lisätietoa Vulcanaliasta ja sen lipunmyynnistä voi seurata OYY:n nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.