Ravintola Napa muuntuu juhlatilaksi maanantaina.

Seuraa avajaisia verkkolähetyksenä – muutoksia kulkemiseen keskusaulan tuntumassa

Oulun yliopiston 60. lukuvuoden avajaisia on mahdollista seurata suorana verkkolähetyksenä. Avajaisjuhla ja sen valmistelut vaikuttavat Linnanmaan keskusaulan käyttöön ja siellä kulkemiseen maanantai-iltapäivänä 2.9.

Oulun yliopiston 60. lukuvuoden avajaisia on mahdollista seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa www.oulu.fi/vimma/avajaiset/. Avajaiset järjestetään juhlavuoden kunniaksi Linnanmaan keskusaulassa, ravintola Navassa, maanantaina 2.9.2019 klo 15.15 alkaen. Istumapaikat juhlassa on varattu ilmoittautuneille.

Lukuvuoden avajaisjuhla ja sen valmistelut vaikuttavat Linnanmaan keskusaulan käyttöön ja siellä kulkemiseen maanantai-iltapäivänä 2.9. Yläväylä vihreiden ja oranssien naulakoiden väliltä on suljettu läpikulkuliikenteeltä klo 14.00–18.30. Aula-alueen voi kiertää ulkokautta tuona aikana. Kiertoreitille on opastus. Avajaisten valmisteluiden ja juhlan aikana valaistus keskusaulassa on normaalia valaistusta himmeämpi. Otattehan nämä seikat huomioon, kun kuljette yläaulassa 2.9. Avajaisiin on tulossa yli 500 osallistujaa.

Jos olet Facebook-käyttäjä, voit lisätä omaan profiilikuvaasi Oulun yliopiston 60-vuotisjuhlavuoden For The Next Generation -kehyksen halutessasi. Mene omaan profiilikuvaasi ja valitse Päivitä > Lisää kehys. Kehys löytyy hakusanalla ”UniOulu60”.

Viimeksi päivitetty: 29.10.2020