Baltic Sea Underground Innovation Network (BSUIN) webinaari

Tiistai, syyskuu 29, 2020

Päätöswebinaari 9/2020 klo 09:00 EET:  Postmining use of underground mines – safety, sustainability, social acceptance & economy

Baltic Sea Underground Innovation Network (BSUIN) on verkosto, jossa on mukana 13 partneria ja kuusi ainutlaatuista maanalaista laitosta ja laboratoriota Itämeren alueella. Viimeisten kolmen vuoden aikana BSUIN projekti on keskittynyt kehittämään näitä maanalaisia laitoksia vielä pidemmälle, ja laajentamaan niiden käyttömahdollisuuksia niin nykyisiä kuin tulevia käyttäjiä silmällä pitäen. Päätavoitteena on ollut ymmärtää maanalaisten tilojen infrastruktuuriset haasteet ja mahdollisuudet, ja miten saada monipuolisesti uusia käyttäjiä näihin tiloihin. Hanketta koordinoi Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti.

Webinaarin aiheet käsittelevät keskeisiä tuloksia ja suosituksia maanalaisille laboratorioille yleisesti, parhaita käytäntöjä laitosten toiminnan kannalta, ja miten ne voivat toimia innovaatio- ja liiketoimintahautomoina. Vierailevat puhujat keskittyvät maanalaisten tilojen mahdollisuuksiin, käyttäjäkokemuksiin ja maanalaisten tilojen sekä BSUIN verkoston tulevaisuuteen.

Alhaalta löytyy rekisteröitymislinkki webinaariin. Rekisteröitymällä saat linkin webinaariin sekä kalenterikutsun. Webinaaria isännöi BSUIN projektijohtaja Jari Joutsenvaara ja online-alustan tarjoaa FLIK. Tilaisuuden kieli on englanti.

BSUIN projektin on rahoittanut Interreg Baltic Sea Region.

www.bsuin.eu

Lisää kalenteriin