Tiistai, huhtikuu 27, 2021

Yhteisin askelin kohti työelämää

Webinaari varhaiskasvatuksen opettajankoulutuksen työssäoppimisesta ja sen ohjaamisesta tiistaina 27.4.2021 klo 12–16

Kaipaatko ideoita ja osaamista opiskelijoiden työssäoppimisen ohjaamiseen? Mietityttääkö työelämäyhteistyö ja haluaisitko kuulla kokemuksia verkostoitumisesta? Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla, miten ASKEL- ja HARVE-hankkeissa on kehitetty työssäoppimisen käytäntöjä ja ohjausosaamista.

Webinaarissa jaetaan yhteiskehittämisen antia; esitellään tutkimustyötä, uudistuneita työssäoppimisen käytäntöjä ja ohjaukseen liittyvää koulutusta. Lisäksi suunnataan katsetta tulevaisuuden varhaiskasvatuksen opettajankoulutuksen kehittämiseen.

Yhteisin askelin kohti työelämää -webinaari tiistaina 27.4.2021 klo 12–16 Zoom-alustalla (linkki julkaistaan 13.04.2021). Vapaa pääsy!

Lisätietoja tapahtumasta:
Marika Matengu, ASKEL-koordinaattori, Oulun yliopisto, marika.matengu@oulu.fi
Arttu Mykkänen, yliopistolehtori, Tampereen yliopisto, arttu.mykkanen@tuni.fi

Yhteistyöterveisin
ASKEL- ja HARVE-hankkeiden kehittämistiimit, Oulun yliopisto ja Tampereen yliopisto

ASKEL - Asiantuntijuuden kehittäminen varhaiskasvatuksen yliopistokoulutuksessa
HARVE - Harjoittelupäiväkotien verkoston kehittäminen Pohjois-Suomessa