For the Next Generation - Lahjoita nuorille tutkijoille ja opiskelijoille

Juhlavuoden keräys

Oulun yliopistossa tehdään tutkimusta, joka laajentaa tunnetun tiedon rajoja. Osallistumme ratkaisemaan globaaleja haasteita omilla vahvuusalueillamme, kuten kestävä resurssien käyttö, ihmisen hyvinvointi ja elinikäinen terveys sekä ympäristöriskien torjuminen. Tämä kaikki on työtä tulevien sukupolvien hyväksi. Sinä voit auttaa tässä työssämme lahjoittamalla.

Yliopiston 60. juhlavuotta vietetään vuonna 2019. Vuoden aikana kerättyjä lahjoitusvaroja käytämme opiskelijoiden ja nuorten tutkijoiden hyväksi. 

Voit tehdä verkkolahjoituksen alla tai yliopiston lahjoitustilille FI08 8119 9710 0170 23.

Lahjoita tuleville sukupolville

Onnittele 60-vuotiasta Oulun yliopistoa lahjoittamalla juhlakeräykseen. Juhlavuoden lahjoituksilla tuetaan nuoria tutkijoita ja opiskelijoita.

Lahjoituksilla rakennetaan parempaa tulevaisuutta

Haluamme tukea lahjakkaita tutkijoita heidän nousussaan alansa eturiviin. Tieteelliset läpimurrot vaativat usein vuosien pitkäjänteistä, omistautunuttta tutkimustyötä. Etenkin nuorten tutkijoiden on vaikea löytää rahoitusta tutkimukselleen ja epävarmuus voi vähentää tutkijanuran houkuttelevuutta. Videoilla pääset tutustumaan muutamiin tutkijoihimme ja heidän työhönsä, joka auttaa ratkaisemaan globaaleja haasteita. Tieteen avulla rakennamme parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville.  

2201 unelmaa

Tänä vuonna 2201 uutta opiskelijaa aloittaa opintonsa Oulun yliopistossa. Yliopistostutkinto on nuorelle tärkeä etappi. Se luo vakaan koulutus- ja sivistyspojan tulevalle työuralle ja elämään. Tarjoamme jokaiselle opiskelijalle korkealaatuiset tutkinto-ohjelmat, sujuvat opintoprosessit sekä modernit oppimisympäristöt.

Kahdeksan tiedekuntamme tutkimusyksiköt muodostavat tiedeyhteisön, jolla on ainutlaatuisia monitieteellisiä vahvuuksia ja tukenaan korkealaatuiset tutkimusinfrastruktuurit. Kompakti tiede- ja teknologiayliopiston yhdistelmä tarjoaa erinomaisen pohjan vaikuttavalle tutkimukselle. Monet maailmaa muuttaneet innovaatiot ovat syntyneet tutkijoidemme työn tuloksena.