University of Oulu, 2017

Juhlavuoden lahjoituksilla tuetaan opiskelijoita ja nuoria tutkijoita

Yliopiston 60. juhlavuotta vietetään vuonna 2019. Vuoden aikana kerättyjä lahjoitusvaroja käytämme opiskelijoiden ja nuorten tutkijoiden hyväksi.  Tarjoamme jokaiselle opiskelijalle korkealaatuisia tutkinto-ohjelmia, sujuvia opintoprosesseja sekä modernit oppimisympäristöt. Haluamme tukea lahjakkaita tutkijoita heidän nousussaan alansa eturiviin. Etenkin nuorten tutkijoiden on usein vaikea löytää rahoitusta tutkimukselleen ja epävarmuus voi vähentää tutkijanuran houkuttelevuutta.

Juhlavuoden lahjoituksia käytetään nuorten tutkijoiden ja opiskelijoiden hyväksi mm. seuraaviin kohteisiin:

 • Oppimisympäristöt
  Lahjoitusvaroin kehitetään digitaalisia oppimisympäristöjä. Tavoitteena on tukea itsenäistä opiskelua 24/7-kampuksella.
   
 • Opiskelija- ja tutkijavaihto-ohjelmat
  Edistämme kansainvälistymistä tukemalla vaihto-opiskelua ja työharjoittelujaksoja ulkomailla. Kansainvälinen liikkuvuus on erittäin tärkeää nuorille tutkijoille tutkimuksen laadun kehittämisen ja tutkijanuralla menestymisen tukena.
   
 • Tenure track -ohjelma​
  Käytämme professorin urapolkumallia (tenure track) rekrytoidaksemme uusia huippututkijoita. Tenure-tehtävään nimitetyt tutkijat voivat edetä urallaan tenure-prosessin kautta ja tulla nimitetyksi pysyvään professorin tai erityisen ansioituneen professorin tehtävään.
   
 • Starttipaketit nuorille tutkijoille
  Starttipaketin avulla tutkija pystyy nopeasti perustamaan oman tutkimusryhmän, toteuttamaan tutkimuksellisia haaveitaan ja pääsemään urallaan eteenpäin. Pakettiin voi kuulua esimerkiksi laitteita, tohtorikoulutettavien palkkarahaa tai oikeus työskennellä yhtäaikaisesti toisen yliopiston tai tutkimuslaitoksen palveluksessa.​

Viimeksi päivitetty: 21.5.2019

Lahjoita tuleville sukupolville

Onnittele 60-vuotiasta Oulun yliopistoa - Lahjoita nuorille tutkijoille ja opiskelijoille