Kummiperhetoiminta

Seuraavan lukuvuoden 2019-2020 Kummiperheohjelmaan voi jo hakea! Hakuaika päättyy 10.9.2019.

Kummiperhetoiminta on vapaaehtoista ystäväperhetoimintaa, jota Oulun yliopisto on järjestänyt vuodesta 1995.  Kummiperhetoiminnassa Oulun seudulla asuva perhe tapaa Oulun yliopiston kansainvälistä opiskelijaa vapaa-ajallaan. Yhdessä vietetyn ajan määrä ja luonne ovat perheen ja opiskelijan päätettävissä. Opiskelijat asuvat itsenäisesti opiskelija-asunnoissa, eivät kummiperheidensä luona.

Kummiperhetoimintaan osallistuvat solmivat uusia ystävyyssuhteita ja kartuttavat ikimuistoisia kokemuksia. Kummiperhetoiminta tarjoaa niin perheille kuin opiskelijoille mahdollisuuden vieraiden kielten oppimiseen ja sukellukseen vieraisiin kulttuureihin.

Ohjelma käynnistyy syksyisin ja pyörii syyskuusta toukokuuhun. Toimintaan sitoudutaan lukuvuodeksi kerrallaan. Sivun alalaidasta löytyy lisätietoa niin kummiperheille kuin opiskelijoille.

Jos asut Oulun alueella ja haluaisit päästä mukaan toimintaan kummiperheenä, voit täyttää hakemuksen täältä. Jos olet Oulun yliopiston kansainvälinen opiskelija etkä ole aiemmin osallistunut Kummiperheohjelmaan, voit täyttää hakemuksen täältä.

Olemme tavoitelleet perheitä, jotka ovat osallistuneet Kummiperheohjelmaan aikaisempina vuosina. Jos et ole saanut meiltä sähköpostia ja haluat osallistua ohjelmaan ensi lukuvuonna 2019-2020, täytäthän uuden hakemuksen täältä.

Jos ohjelman tiimoilta herää kysyttävää, olethan yhteydessä kummiperhetiimiimme osoitteessa kummi.family(at)oulu.fi. Kummiperhetiimin tavoittaa myös puhelimitse (+358 29 448 4034) maanantaisin klo 16-17.

Kummiperhetoiminta lukuvuonna 2019-2020

Seuraavan lukuvuoden 2019-2020 Kummiperheohjelmaan voi jo hakea! Hakuaika päättyy 10.9.2019. Lisäämme tarkempia tietoja Kummiperheohjelman ensitapaamisen aikataulusta ja ohjelmasta lähempänä syksyä.