Lisensoitavat teknologiat

Me katsomme olevamme yritysmyönteinen lisensoidessamme yliopistossamme syntyneitä teknologioita. Alla olevasta listasta näet tarjolla olevat teknologiat (huom! listaa päivitetään). Jos yliopiston tarjolla olevat teknologiat kiinnostavat, ota yhteyttä yliopiston innovaatiopalveluihin.

Bioteknologia

Hammaslääketiede

  • Method for improving long term adhesion of compositions to dental tissues

Lääkinnälliset laitteet

Lääkeaihiot

 

Patenttisalkku

Tutkimustyön tuloksena syntyy keksintöjä. Oulun yliopiston patenttisalkku koostuu yli 30 patenttiperheestä. Osa näistä on kaupallistettu lisensoimalla yliopistolähtöisille startup-yrityksille tai vakiintuneesti toimiville kansallisille tai kansainvälisille toimijoille. Osa taas etsii kaupallistajaa tai niiden ympärille ollaan suunnittelemassa uutta startup-yritystä.Oulun yliopistosta on syntynyt viimeisten viidentoista vuoden aikana yli 60 tutkimuslähtöistä yritystä.

Tutustu tarkemmin patenttisalkkuumme. Jos olet kiinnostunut yliopiston patentoimista teknologioista, ota yhteyttä yliopiston innovaatiopalveluihin.

 

Lisensointiehdot

Yliopiston omistamat teknologiat edellyttävät yritykseltä useimmiten merkittävää taloudellista ja teknistä panosta ennen kuin tuote on saatu markkinoille. Tämän vuoksi yliopiston lisensointiehdot ovat joustavat. Lisenssisopimuksen ehdot räätälöidään tapauskohtaisesti lisenssinostajan ja markkinoiden tarpeiden mukaan.

Jotta voisimme aloittaa neuvottelut mahdollisimman sujuvasta, pyydämme teknologioistamme kiinnostuneita yrityksiä täyttäämään ensin "term sheet"-lomakkeen. Siitä voit löytää joitakin olennaisia kohtia, jotka ovat meille tärkeitä olla lisenssisopimuksessa. Lisäksi saamme tietää tarkemmin yrityksesi toiveista ja tavoitteista. Lisätietoja voit kysyä ottamalla yhteyttä yliopiston innovaatiopalveluihin.

 

Viimeksi päivitetty: 16.8.2018