Festival of Cultures

Festival of Cultures 2019

12.11.2019

ILMOITTADU TÄSTÄ: https://tinyurl.com/festofcultures19

Festival of Cultures juhlistaa yliopistomme monimuotoisuutta, laajaa kulttuurien kirjoa sekä kattavia partneriverkostojamme. Tapahtuma on avoin kaikille, voit tulla joko edustamaan omaa kulttuuriasi tai tutustumaan muihin kulttuureihin. Tapahtuma järjestetään 12.11.2019 jo neljättä kertaa.

Festivaali tarjoaa suomalaisille ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua tiedeyhteisön jäsenten monipuoliseen kulttuuritaustaan. Kansainvälisille opiskelijoille ja henkilökunnalle se taas antaa tehokkaan väylän integroitua monikulttuuriseen yliopistoympäristöön.

Päivän ohjelmaan kuuluu monipuolinen kattaus esiintyjiä, maiden esittelyitä, paikallisia ruokia, valokuvanäyttelyitä, perinteisten vaatteiden esittelyä ja paljon muuta. Kaikki ohjelma on osallistujien suunnittelemaa ja toteuttamaa, joten sisältö tarkentuu vasta myöhemmin.

Kurkkaa tästä, miltä festivaali on näyttänyt aiempina vuosina.

Voit kysyä lisätietoja tai ilmoittaa halusi edustaa omaa kulttuuriasi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen festivalofcultures@oulu.fi. Nähdään marraskuussa!

Festival of Cultures After Movie 2018

Festival of Cultures After Movie 2017