University of Oulu, 2019

Yhteistyökumppaniksi tohtoripromootioon

Tervetuloa Oulun yliopiston tohtoripromootion tukijaksi

Oulun yliopistossa järjestetään 22.–24.5.2020 järjestyksessään 11. tiedekuntien yhteinen tohtoripromootio. Tohtoripromootio on yliopiston kaikki tiedekunnat yhdistävä juhla, jossa väitelleet nuoret tohtorit ja tiedekuntien kutsumat kunniatohtorit vihitään ja liitetään akateemisin menoin tiedeyhteisön jäseniksi.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuutta osallistua tohtoripromootion tukemiseen ja hyvän tilaisuuden saada näkyvyyttä yrityksellenne. Promootion juhlatilaisuuksiin osallistujat ovat Oulun yliopistosta valmistuneita nuoria tohtoreita ja tiedekuntien kutsumia kunniatohtoreita sekä kutsuvieraita puolisoineen. Tukipaketit sisältävät näkyvyyden promootion www-sivuilla sekä promootiokirjassa (matrikkeli).

Tarjolla ovat seuraavat tukipaketit:

1. Pääsponsoreiden tukipaketti 1500 euroa (+ ALV 24%):

• Yrityksen logo promootion etusivulle ja kaikille alasivuille, promootiokirjaan ja maininta promootioyhteistyöstä yliopiston sosiaalisen median kanavissa

1. Sponsoritukipaketti 1000 euroa (+ALV 24%)

• Yrityksen logo promootion etusivulle ja kaikille alasivuille

1. Sponsoritukipaketti 500 euroa (+ALV 24%)

• Yrityksen logo promootiosivun välilehdelle ”Tukijat” ja logo promootiokirjaan

Lisätietoja: