two men pitching in the hole in the ice

Polar Bear Pitching

Torstai, maaliskuu 12, 2020

Mikä on jännittävin lava, jolla olet esiintynyt? Polar Bear Pitching tarjoaa tähän helpon vastauksen: avanto Oulun kauppatorin rannassa. Polar Bear Pitching on poikkeuksellinen startup-tapahtuma, mutta ennen kaikkea se on pohjoisen sisun näyttämö koko maailmalle.

Polar Bear Pitching on kasvanut vuosien saatossa maailmanlaajuisesti tunnetuksi tapahtumaksi. Nyt sitä seurataan jo kymmenissä eri maissa ja osallistujia on useammalta mantereelta. Tapahtumassa yrittäjät esittelevät liikeideoitaan tuomaristolle, sijoittajille ja yleisölle seisten hyisessä avannossa. Puheiden pituutta ei rajoita mikään muu kuin yrittäjän kyky pysytellä jääkylmässä vedessä. Tapahtuma on yhtä aikaa kilpailu parhaasta suorituksesta sekä väylä saada näkyvyyttä ja rahoitusta omalle yritykselle. Hyiseen avantoon hyppääminen on todella konkreettinen tapa näyttää, kuinka pitkälle yrittäjä on valmis menemään yrityksensä menestyksen puolesta.

Seuraava Polar Bear Pitching järjestetään 12.3.2020 Oulun Torilla. Semifinaalit ja finaalit järjestetään samana päivänä - aikataulu tarkentuu tammikuun aikana. Avantopitchauskilpailu on yleisölle avoin ja ilmainen, minkä lisäksi voit ostaa lipun yrittäjille ja sijoittajille suunnattuun konferenssiin päivällä ennen kilpailua. Tänä vuonna on mahdollista ostaa kombolippu, jolla pääsee myös 11.3. järjestettävään Virtual Reality Nordic -tapahtumaan. Lue lisää Polar Bear Pitchingin verkkosivuilta.

Oulun yliopiston tutkijat joilla on olemassa tai suunnitteilla olevaa yritystoimintaa voivat saada ilmaisen lipun Polar Bear Pitching -konferenssiin ja jatkobileisiin toimittamalla tiivistelmän yritystoiminnastaan tai TUTLI-projektistaan Anne Sorvarille (etunimi.sukunimi(at)oulu.fi) Innovaatiokeskukseen.

Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Oulun yliopisto ja BusinessOulu. Lisätietoja tapahtumasta antavat Anu Rytivaara ja Mia Kemppaala. Heidän sähköpostinsa ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)oulu.fi

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin