ATK-kadun vuorovaikutteiset opetustilat käyttöön lähiaikoina

ATK-kadun opetustilojen rakentaminen on päässyt loppusuoralle. Muutostöihin liittyvät urakat on vastaanotettu perjantaina 7.2.2020 ja läpikulku ATK-kadulla avautuu.

Viikoilla 7 ja 8 (10.2.-23.2.) tiloissa suoritetaan olosuhdeseurantaa, minkä jälkeen aloitetaan tilojen varustaminen ja kalustaminen. Käyttö ja opetus uusissa tiloissa alkaa 16.3.

ATK-kadun varrelle valmistuvat uudet tilat lisäävät opiskelutilojen kapasiteettia merkittävästi: tilaa on noin 350 opiskelijalle.

Tilojen suunnittelussa on huomioitu uusia, vuorovaikutteisia opetusmuotoja. Perinteisen luokassa tapahtuvan opetuksen lisäksi tiloissa on mahdollista pitää työpajoja, keskustelutilaisuuksia ja monimuoto-opetusta. Käytävän varren ryhmätyötilat ovat opiskelijoiden 24/7 aluetta.

Tiloihin sijoittuu myös etäryhmäopetukseen tarkoitettu MLC-luokka (multi-location classroom).

Uuden sisäänkäynnin yhteyteen on rakennettu katettu pyöräparkki. ATK-kadulta löytyy uudet sosiaalitilat, jotka ovat koko yliopiston henkilöstön ja opiskelijoiden käytössä.

Viimeksi päivitetty: 7.2.2020